#шоуюри і спецвипуск Зірки Голосу: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 30 квітня до 6 травня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

#шоуюри, понеділок о 20:15

#шоуюри - нове розважальне шоу Юрія Горунова, яке складатиметься зі скетчів та стендапів, в рамках яких актори на чолі з Юрієм жартуватимуть на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й маленьких містах і селах, а також ділитися курйозними моментами кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гумористичному концерті Юрія Горбунова покажуть пародію на Катю Осадчу

Кохання Мер'єм, понеділок-п'ятниця о 17:10

Октай та Дерін першими дісталися будинку у лісі та знайшли там Мер'єм та непритомного Саваша. Тепер Дерін знає що пов'язує прокурора з винуватицею аварії. Октай погодився не видавати Саваша, якщо Дерін збереже їхню таємницю. Коли приїхала поліція, змовники вдали, що Мер'єм у будинку не було, та комісар знайшла докази протилежного. Мер'єм вирішила не подавати заяви, вона починає розуміти, що Саваш зовсім не такий, як вона думала. Як розгортатимуться події далі - не пропустіть у нових серіях турецького серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

#гуднайтшоущоп'ятниці о 22:20

У форматі стендап-шоу «Тамбовський вовк» Валерій Жидков жартує на тему актуальних подій у світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідає смішні історії про відомих людей і про себе. У другому випуску Валерій говоритиме на тему сексу. Не пропустіть новий випуск програми вже у п'ятницю о 22:20 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я збирав матеріал для #гуднайтшоу все життя», — Валерій Жидков

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть новий випуск розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Спецвипуск Світського життя «Зірки Голосу», неділя о 21:00

Ми чуємо їх скрізь – зірки шоу-бізнесу, яких запалила сцена Голосу країни. Христина Соловій, LAUD, Ірина Федишин та інші – не пропустіть історії нових зірок у спецвипуску Світського життя. Зірки Голосу у неділю о 21:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо ім'я переможця Голосу країни-8