Місячний календар на тиждень з 10 до 16 липня

Місячний календар на тиждень з 10 до 16 липня
pixabay.com

Поради та рекомендації на кожний день місячного календаря.

Поделиться:

Повний місяць залишився позаду! Накоплена марна енергія, неспокійні думки, проблеми зі здоров’ям – все йде “на спад”, стабілізується та поступається місцем новому. Дослухайтесь до наших порад – тоді кожен день буде продуктивним!

10 липня – 16 день місячного циклу. До повного місяця ми всі накопичували енергію, тому сьогодні багато людей відчуватимуть її надлишок. Спрямуйте її на фізичні вправи – відвідайте  спортивний зал, сходіть у басейн чи на пробіжку.

11 липня  – 17 день місячного циклу. День внутрішньої гармонії та свободи – сміливо пробуйте щось новое, до чого раніше не доходили руки, чи заважав страх. Сьогодні те, над чим ви працювали тривалий час, нарешті принесе свої плоди.

12 липня  – 18 день місячного циклу. Гасло дня – стриманість. Повірте, якщо сьогодні ви контролюватимете свої емоції та
зважуватимете кожне слово й кожен вчинок, згодом ви будете собі тільки вдячні.

13 липня  – 19 день місячного циклу. Час побути на самоті й подалі від людей, якщо це можливо. Чим зайнятися? Вас порадує мистецтво в будь-якому його прояві – почитайте про відомого живописця, подивіться якісний фільм тощо.

14 липня  – 20 день місячного циклу. Триває період, коли свідоме усамітнення приносить значну користь, а спілкування з іншими може закінчуватися конфліктами. Крім того, сьогодні – п’ятниця. Здавна повелося, що це «жіночий день», у який прийнято відпочивати, влаштовувати розвантажувальні дієти, не обтяжувати себе роботою.

15 липня  – 21день місячного циклу. Місяць у Овні – це традиційно наділяє нас поспішністю, схильністю до імпульсивних рішень і дій. Перш за все – будьте обережні, адже нерідко метушливість веде до нещасних випадків і травм!

16 липня  – 22день місячного циклу. День, сприятливий для внутрішньої «інвентаризації» – проаналізуйте свої дії, мету, бажання, успіхи, та сміливо будуйте плани на майбутнє. Зустріньтеся з другом, проведіть час спокійно й радісно – попереду новий активний тиждень!