Юрій Горбунов про заборону Сватів: «Народ сам вирішить, що йому дивитись»

Юрій Горбунов про заборону Сватів: «Народ сам вирішить, що йому дивитись»
Ivona - bigmir)net

Відомі українські артисти висловилися щодо можливої заборони серіалу Свати на українському телебаченні.

Поделиться:

У соціальних мережах набирає все більшої популярності хештег  #сватамбути. Українські зірки висловлюються на підтримку улюбленого серіалу мільйонів українських телеглядачів і виступають проти його заборони на телебаченні.

Заслужений артист України Юрій Горбунов:

«Я проти заборони серіалу. Це можна порівняти із забороною радянського кіно. Народ сам повинен вирішити, що йому дивитись, а що – ні».

Співак та шоумен Потап:

«Я хочу підтримати Студію «Квартал 95» як успішну компанію, яскравих особистостей та своїх друзів. Вони – одні з тих людей в нашій країні, які створюють якісний продукт і сприяють прогресу у вітчизняному шоу-бізнесі та на телебаченні. Поважаю всі їх проекти за те, що вони забезпечують роботою величезну кількість людей. Серіали виробництва «Квартал 95» вже продаються на каналах Fox та Netflix. І це приклад української компанії на міжнародному рівні, яка розвивається, сплачує податки і об’єднує країну своїми ідеями».

Заслужена артистка України Катерина Кістень:

«Я вірю лише в те, з чим особисто мала справу в житті, довіряю тільки своїм відчуттям, можу з упевненістю стверджувати лише те, що перевірено моїм власним досвідом. Я не знаю нічого напевно про політичні ігри і справжні мотиви замішаних в цій справі сил, але ця ситуація торкнулася команди, з якою я прожила значний період життя, знімаючись в проектах "Слуга народу", "Родичі", і звичайно ж, "Свати", і мені хочеться сказати слова на їх захист!

Квартал- це на сьогоднішній день одна з найкрутіших компаній в світі нашої кіноіндустрії! Це команда таких професіоналів з великої літери, таких діяльних, креативних, дотепних, освічених і енергетично невгамовних людей, які завжди видають результат під знаком якості! Я свідок того, як серйозно вони ставляться до справи, як готуються до запуску фільму, як трепетно вони ​​створюють історію, як вивіряють кожну букву тексту, як жваво реагують на все, що відбувається в нашому житті, і тут же на колінах під час зйомки  вносять свіжі ідеї в сценарій ... Це завжди живе, чесне, справжнє, завжди про нас з вами .. Тому квартал так люблять мільйони! І головне – це завжди позитивно! Завжди легко! Самоіронійно! Талановито! Завжди якось по-доброму .. По-людські !! З любов'ю до Людини в першу чергу ... Це про сім'ю, про любов, про прості істини і головні цінності ... А "Свати" ... Ну це ж так здорово і так безболісно для країни! Швидше навіть навпаки –  лікувально! Життєво необхідно людям зараз це просте людяне тепло і добро !! Хіба ні? Дайте можливість цьому проекту жити, щоб він допоміг жити нашим людям сьогодні!

Не треба змішувати! Не треба все в купу! Нехай кожен відповідає за свої слова! Я за свої слова відповідаю!»

Народний артист України Володимир Горянський:

«Ми не повинні ставати заручниками цієї ситуації через одну тільки людину (Добронравова. - Авт). Це ж український продукт, знятий в Україні, силами українських кіношників».

Актриса Ольга Жуковцова-Кияшко:

 «Нещодавно мені скасували спектакль, тому що він грається російською мовою. Антирадянський спектакль. Вистава піднімає тему внутрішнього звільнення від ладу, який нас виховував і руйнував. Тепер забороняють серіал "Свати". Серіал, про сімейні цінності, про те, з чого треба починати, щоб побудувати здорове суспільство. Ви скажете – питання в акторах. Але! Якщо я люблю фільми Звягінцева - про кожного з нас, про світобудову, я буду їх дивитися, тому що вони творять зі мною дива, хоч він і "звідти". Тому що у справжнього мистецтва немає кордонів держави, релігії, статі і всього, що роз'єднує. Ви скажете - ти знімалася у Кварталу, звичайно, ти їх захищаєш. Так. Знімалася. І скажу, що це порядні, чесні люди. Ось скоро вийде зі мною ефір "Розсміши коміка" - і ви побачите, що вони реально чесні)))»

 

Новости по теме