Дмитро Комаров за два дні зібрав 765 тисяч на лікування важкохворого хлопця

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров за два дні зібрав 765 тисяч на лікування важкохворого хлопця

Лише декілька днів тому ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» почав збір коштів хлопцю, якому діагностували рак.

Поделиться:

Ведучий програми «Світ навиворіт» на своїх сторінках в соцмережах написав зворушливий пост, в якому закликав українців не залишатися байдужими до лиха, яке трапилося з Олександром КузнєцовимДмитро Комаров закликає врятувати життя важкохворому юнаку. Два роки тому у 24-річного Сашка виявили лімфому. За цей час хлопцю довелося пройти 21 курс хіміотерапії, однак онкологія не відступила, а гроші в сім’ї закінчилися. Юнак має велику жагу до життя: він щоранку розклеював оголошення із проханням про допомогу.

Дмитро Комаров особисто познайомився з Олександром і написав зворушливий пост, описавши його історію. Всього за два дні мандрівнику вдалося зібрати 765 тисяч гривень, яких юнаку вистачить на ліки, підготовку до трансплантації кісткового мозку, і навіть частково на реабілітацію.

Не можу підібрати слова, щоб висловити подяку і захоплення вами, друзі! Мабуть, жодна група не зможе похвалитися такою взаємовиручкою. Наша компанія збиралася через любов до подорожей, а тепер рятує життя, – написав зворушений Комаров.

Тепер залишається надія, що Міністерство охорони здоров'я України, яке пообіцяло оплатити трансплантацію, дотримає слова і хлопець матиме шанс на життя.

Сашко не вірить в те, що сталося. Адже ще позавчора не знав, де взяти гроші на одну ампулу, і не очікував такої підтримки. Не лише матеріальної, – прокоментував Дмитро.

Зараз Олександр Кузнєцов знаходиться в лікарні. Ведучий 1+1 розповів, що хлопець не може говорити, тому він переважно пише повідомлення. Дмитро Комаров пообіцяв оголошувати збір коштів на реабілітацію, коли будуть відомі деталі. Однак вже зараз кожен може долучитися і допомогти юнаку. Карта ПриватБанк 4731 2171 0629 6831 (Кузнєцов Олександр). 

Нагадаємо, що Дмитро Комаров неодноразово організовував збір коштів на лікування українців. Завдяки небайдужості ведучого 1+1 та сотень людей для Каті Ричковоїта Андрія Полтавця зібрали понад 100 тис. євро.

Новости по теме