Бойфренд співачки MamaRika виявився боксером

Та ще й титулованим!

Поделиться:

Настю, сьогодні в тебе почесна місія – заспівати гімн України перед початком змагань зі змішаних єдиноборств. Це вперше в твоєму житті? Хвилюєшся?

- Ні, в мене вже був такий досвід. Я перед боксерським поєдинком співала. Знаєш, коли так багато людей, і вони тобі підспівують, то це такий патріотичний момент. Це честь, насправді!

Як твій хлопець відпустив тебе на ці змагання, враховуючи, що у глядацькій залі 99% таких гарячих та спортивних хлопців? А ти ще й з таким сексуальним декольте…

- Ти не повіриш, але, здається, що він має якийсь титул з боксу. Він в мене боксував в юні роки. Я думаю, що він зі спокійною душею відпускав, і знав, що, навпаки, в таких компаніях мене не образять, і якщо що, то чоловіки постоять за мене!

Яким ти спортом займаєшся, щоб тримати себе в ідеальній артистичній формі?

- Я  не в ідеальній формі, і, як всі, інколи гладшаю. Просто на мені це не так помітно, адже я висока, і ніхто ніколи не помічає один-два зайвих кілограми. Є такий момент, що коли я трохи підрозслаблююся, то потім одразу інтенсивно починаю правильно харчуватися. Ти себе не виснажуєш ніякими дієтами, просто вживаєш більше фруктів, менше борошняних страв. І, звичайно, йога і фітнес. До того ж, це ще розвиває дихання, тому тут перевага для мене як для вокалістки.

Які здобутки у тебе в йозі?

- Моя «йогиня», як я її називаю, завжди каже: «Твоя улюблена асана – це шавасана». Це та сама асана, коли ти в кінці заняття лягаєш в позу трупа, і просто лежиш і відпочиваєш.

Які в тебе плани на новорічні свята? Виступи та корпоративи – це само собою. А відпочинок?

- Мої друзі запрошують мене до Буковелю, і просять, щоб я стала на лижі. Я кажу: «Я боюся, що лишуся там, не дай Бог щось зламаю собі», бо коли я починаю займатися новим хобі, то всіляко поринаю в нього. Тому я вирішила, що краще теплі краї. Мабуть, виділимо якийсь тиждень і поїдемо з Сергієм відпочивати. Поки що не буде весільної подорожі, але все плануємо.