«Могилевська вважає, що у падінні винен я»: Ігор Кузьменко прокоментував травму своєї партнерки Слави Камінської на "Танцях з зірками"

Танцівник теж не приховує своєї провини

Поделиться:

Ігорю, в першу чергу хочу привітати тебе з народженням доньки. Як почуваєшся у статусі молодого татуся?

- Я ще не встиг відчути все це, тому що я зараз у Києві, а дружина з донькою – в Одесі. І я живу на два міста. Коли є вільний час, то намагаюся проводити його з донькою. Поки мені це подобається. Бувають моменти, коли вона кричить та плаче, тоді мені хочеться втекти назад до Києва. Та я намагаюся з цим боротися.  

Чи одразу ти подивився, чи танцювальні в неї ноги від народження?

- Мені здається, що у всіх дітей від народження ноги не дуже рівні. Я не буду змушувати її танцювати, що їй сподобається – нехай те і робить. 

У другому сезоні «Танців з зірками» ти мав танцювати зі Славою Камінською, зі Славою з гурту «НеАнгели». Ти навіть говорив, що ось мій черговий «не янгол». Сталося не так, як гадалося: ще до старту прямих телевізійних ефірів після невдалої підтримки Слава травмувалася. Поза лаштунками почали говорити, що в усьому цьому винен ти.

- Моя провина є, тому що я дуже швидко намагався навчити її всьому найкращому. Звичайно, для непрофесіонала це було дуже важко, і були певні ризики. І ось – це зіграло проти нас. Мені говорили: «Давай, можливо, змінимо тобі партнерку», на що я відповідав: «Як змінювати? Ми ж пара! Ми удвох прийшли на проект, і удвох впали». Я вважаю, що навіть якщо я можу танцювати,а  вона – ні, то я повинен йти разом з нею.  

Я знаю, що ти підтримуєш контакт з Наталею Могилевською. Чи обговорювали ви з нею цю ситуацію?

- Наташа сказала, що просто не пощастило і так іноді відбувається. Але потім мені сказали, що Наташа вважає, що винен я, але вона мені цього не казала.

Слава Камінська як мама двох дітей, точно знає, що треба молодим батькам. Вона зробила вам з дружиною, а в першу чергу, доньці, подарунок – рожевий візок.

- «Все, я вам дарую візок. Ніяких відмов не приймаю!». Я погодився. Вона каже: «Який візок ви хочете?». Я зателефонував дружині, і вона сказала, яку. На що Слава сказала, що теж хотіла себе таку колись придбати, але їй подарували іншу. До того ж, вона подарувала нам ще величезний ящик з одягом для нашої маленької.