Найбагатший діджей світу Давід Гетта заявив, що не вживає наркотики і веде здоровий спосіб життя, що допомагає йому залишатися в чудовій формі у 50 років

Міжнародна зірка вперше за 9 років завітав до України з масштабним шоу

Поделиться:

Девіде, вітаємо вас у Києві! У розпалі ваш європейський тур, цього вікенду ви вже побували в Польщі та в Австрії. Ви хоч орієнтуєтесь, де ви сьогодні?

-Так, звісно! Я не був у Києві вже дев'ять років, тому сьогоднішній виступ для мене дуже особливий! 

У діджеїв дуже складний графік – постійні перельоти по всьому світу, суцільні танці без упину! Ви ж не просто граєте, ви і самі скачете, рухаєтесь, танцюєте. І так вже дуже багато років, ви свого віку не приховуєте – вам п'ятдесят!) Як ви витримуєте в такому шаленому ритмі? У чому секрет?

-Я не вживаю наркотиків, не палю, не п”ю алкоголь у великих кількостях, можливо, зрідка на вечірках... Збалансовано харчуюсь. Насправді я веду здоровий спосіб життя. Багато хто думає: о, він діджей, він божевільний. Моя пристрасть – це музика, мені не потрібні наркотики чи якісь стимулятори, які підіймають настрій.

У будь-якому разі потрібно ж і відпочивати, і відновлюватися після таких активних шоу.

-Мені дуже пощастило, адже я займаюся тим, що люблю! Знаєте, як кажуть, виберіть собі роботу до душі й вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті! Я віддаю чимало енергії глядачам і чимало отримую навзаєм. Це як секс із жінкою: має бути взаємозв‘язок, не можна, щоб віддавалася лише одна людина! Ось головний секрет!

Цієї ночі, коли ви розважаєте киян, увага всього світу прикута до Америки, там вручають "Греммі". У вас в активі вже є дві нагороди. Мрієте отримати ще?

-Це лише початок, друзі! Звісно!

Ви великий шанувальник футболу, автор гімну минулого чемпіонату Європи! У травні Київ прийматиме фінал ліги чемпіонів! Завітаєте? Ми запрошуємо!

-На жаль, в травні я буду в своїй резиденції в Лас-Вегасі. Мені подобається, як футбол гуртує навколо себе людей! Я так само намагаюся своєю музикою об‘єднувати, щоб усі почувалися як одне ціле!