Настя Каменських прокоментувала свої стосунки з Потапом

Які ж стосунки у співачки з продюсером?

Поделиться:

Настю, зовсім нещодавно на зйомках гумористичної програми «Ліги сміху», коли команда «Дніпро», з якою Потап виступав на сцені спитала: «Ну що, мутиш з Настею?». Потап сказав: «Так!». Нарешті прийшов час, коли ті стосунки, про які так багато говорили за лаштунками, підтвердилися.

- Я не можу прокоментувати, і за Олексія також. Вони прикольнулися, мабуть, для того, щоб ми зараз про це з тобою розмовляли.

Ви з Олексієм теж підливаєте масло у вогонь, тому що ви викладаєте фотографії з відпочинку з одних й тих самих місць. Всі ж розуміють, що ви відпочиваєте разом…

- Нам подобається приколюватися, тому що люди хочуть дізнатися «хто ж він»? і де мої ті десятеро дітей, яких я народила… Одного разу я покажу, хто ж він є – чи Потап чи Винник.

Кліп «Попа как у Ким» набирає обертів в інтернеті. У пісні є слова «мужа можно белого, а попу как у Kim». Ти зараз будуєш кар’єру в Америці, чи не боялася ти, що твої американські прихильники зможуть це сприйняти як расизм?

- Ні, не боялася, тому що я їм не перекладаю цю пісню. А якщо вони самі перекладуть, то це їхні проблеми, бо я скажу: «Ой, щось ви не те переклали!». Ця пісня є стовідсотковим приколом.

Чи нічого тебе в цих словах не спантеличило?

- Ні. Коли я була в Лас-Вегасі на червоній доріжці латиноамериканського «Греммі», то переклала трішечки слова пісні «Попа как у Ким» на іспанську мову, і мені сказали, що це круто! Єдине що я не знала, що ця пісня стане дитячою. На всіх концертах діти сходять з розуму, тому що їм батьки кажуть: «Йди помий попу…», і коли вони це чують, то їм здається, що це дитяча пісенька.

Ти у кліпі доїш корову. Ти якось готувалася до того, яким чином підійти до корови і подоїти її так, щоб вона не рознесла всю студію?

- Було трошечки страшнувато, бо здавалося, що вона може буцнути тебе ногою. Одного разу я була в селі, і мені стало цікаво, як вони так «смачно» доять корову. Я спробувала, але я не змогла. Доїти корову – надзвичайно складно.