Настя Каменських розкрила рецепт своїх фірмових котлет, які обожнює Потап

"На цьому у мене все прекрасно «тримається»!"

Поделиться:

Настю, ти була дівчиною з обкладинки «Cosmopolitan». Часом коли дівчата бачать власні світлини, їм щось у собі подобається, а щось – ні. Що у першу чергу тобі не подобається у собі? Що ти просиш відкоригувати?

- Наприклад, буває невдала поза – ти якось станеш так, що талія може «згубитися», ось у цьому випадку я прошу, щоб мені «допомогли» завдяки Photoshop.

Ти продовжуєш разом з Потапом займатися спортом у ботанічному саду щоранку. Як на вас реагують люди?

- Під час пробіжок до нас підбігають люди і роблять селфі. Це дуже приємно, тим паче тоді, коли ти пропагуєш здоров’я.

Насправді, ти чи не єдина представниця українського шоу-бізнесу, яка може прокидатися о п’ятій годині ранку. Чи не виникають у вас суперечки з чоловіком, бо Потап все ж таки любить поспати?

- Нещодавно, ми зайшли до нашої спальні о восьмій годині вечора, і він мені сказав: «Що ти зі мною зробила?! Я був нормальним хлопцем, а тепер я заходжу до спальні о восьмій вечора, і для мене це вже нормально хотіти лягти спати..»

Нещодавно Потап розповів про те, що ти дуже гарно готуєш, зокрема котлети. Для того, щоб котлети нормально трималися, туди треба покласти хліб, а ви ж хліб не їсте… За рахунок чого «тримаються» котлети?

- У мене такий рецепт: треба перемолоти кролика, цибулю та яйце – на цьому у мене все прекрасно «тримається»!

Не так давно у Потапа вийшов сольний альбом, який повністю присвячений тобі. Чи цензурували ти щось у ньому?

- Ніякої цензури не було! Мені дуже приємно, що чоловік співає про мене та присвячує мені пісні. Мені здається, що кожній дівчинці це сподобалося б! У кожному рядку пісень є щось про наші стосунки… Ти так кажеш, ніби він розповідає там про пози у сексі – ні, там нічого такого немає!

Це для наступного альбому…

- Можливо!