«Олег випромінює сексуальність»: акторка Ольга Сумська розповіла, чим її причарував Олег Винник

А чоловік акторки зізнався, чи ревнував її до секс-символу

Поделиться:

Олю, вітаємо вас зі святом! Для вас Туреччина давно стала знаковою у кар’єрі, тому що саме Роксолана є знаковою роллю для вас. Чи ви вперше на святкуванні річниці утворення Турецької Республіки?

- Нас особисто запросила дружина посла. Ми звісно, підтримуємо стосунки з паном послом Туреччини.

А пам’ятаєте, коли вперше після того, як ви зіграли Роксолану, ви потрапили до Туреччини? Чи уявляли ви Туреччину саме так, якою ви побачили її наживо? 

- Я думала, що це буде пишніше та розкішніше. А наразі палац Топкапи значно скромніший і всі кольори не такі яскраві. 

- Нічого собі! А золотий трон Сулеймана?

- Це якщо ми говоримо про  деталі. А палати набагато тьмяніші, аніж у нас на «Укртелефільмі». Мене, дійсно, вразили діаманти Гюррем Султан. Одна каблучка взагалі унікальна. Це лал, тоді ці каміння називали лали, і за них було можна купити декілька міст. І цей камінь складав 86 карат!

- Цей камінь дуже охороняється! Я навіть таємно сфотографував його, але потім на мене накинулися чотири чи п’ять охоронців.

- Камінь був виготовлений на честь Гюррем Султан. Я думаю: як би я такий хотіла! Я замовила Віталію такий лал, і він мені його подарував. Це не діамант, але точна копія того лалу у 86 карат.

Історія Турецької імперії вас не відпускає. Зараз ви озвучуєте валіде- султан  у новому турецькому серіалі «Нова володарка». Потрібно ж знаходити у собі все нові й нові акторські фарби, тембри…

- Боже, яка роль!  І скільки мені довелося докласти зусиль і віддати емоцій! Це трагедійна роль, бо героїня втрачає своїх дітей – хай Господь милує! Це перлина та окраса цього серіалу для мене. Вона є однією з найкрасивіших жінок нового сезону цього серіалу. Вона просто нова володарка, от і все!

Сучасний співак Олег Винник також взявся за цю відому тему та написав пісню «Роксолана». Довго не думаючи, він зняв вас у головній ролі у своєму кліпі.  

- Я одразу запитала Віталія, чи не буде він проти, якщо я знімуся у кліпі Олега Винника.

- Хто мене питав?

- Ти що забув, що я тебе питала?

- Це щось видумує і вигадує на камеру.

Віталій ревнував до Винника?

 - До Винника? Та облиште!

Як працювалося на знімальному майданчику? Ви – секс-символ, Олег Винник – секс-символ.

- Все, образився, пішов. От, як витримати стільки років такий характер? От Юрко як поводить себе, коли тобі ставлять аналогічні запитання?

Нормально… Чи не було у вас суперечки секс-символів на знімальному майданчику?

- Олег випромінює сексуальність, харизма аж променями, неймовірний аромат розкішних одеколонів, оці м’язи, костюм, імідж.,. От він вміє себе створити!

Я так розумію, що Віталій недарма пішов із інтерв’ю.

- Хтось, може, й не розуміє, що в тому Виннику… А ось – сонячна енергія! Він вміє подарувати себе жінкам!