Відпочинок утрьох: Джамала поділилася враженнями про першу закордонну подорож із сином

Співачка розказала, хто допомагав їй няньчити Еміра-Рахмана

Поделиться:

–Джамало, тобі цього літа вдалося відпочити. Ти поїхала до своєї сестри у Туреччину. Як відпочили?

- Двадцять п’ять днів я була  у купальнику, тому що мені просто не був потрібен одяг - тридцять п’ять градусів і нема нікого навколо. Незважаючи на те, що я все ж таки ще годую, і дитя просинається три рази на ніч, все одно – це відпочинок! Коли в тебе є вдень можливість поплавати та позагоряти, то це круто!

Як сестра взагалі приймала? Тому що це ти вперше зі своєю родиною поїхала – з чоловіком та дитиною. Тепер у вас на двох із сестрою – маленький дитячий садочок.

- Так круто, що ми були по сусідству, і я могла залишити їй Еміра, і вона залюбки няньчилась. Так само і племінниці мої – ледь не розірвали його, і постійно хотіли з ним бавитися.  Мені пощастило, що ми так дружньо відпочили. Хоча няню так само брали, тому що це перший відпочинок із дитиною, і ми не знали, як там буде.

Після повернення з відпочинку в тебе був перший сольний концерт після пологів. Як воно повернення на сцену – все так само, як і було, чи трохи щось під забулося?

- Ще більше чуттєвості, тому що, коли я вийшла на сцену, мені хотілося плакати від щастя. Відпочинок – круто, дитина – круто, але сцену я обожнюю!