Юристи та герої АТО 20 вересня зіграють в баскетбол заради Дениса Куліша і його мрії зустрітися з Майклом Джорданом

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Герої АТО зіграють в баскетбол заради  Дениса Куліша
1plus1.ua

Здійсни мрію юнака Дениса Куліша

Поделиться:

У команди соціального проекту «Здійсни мрію» та кураторів Лідії Таран і Саші Лободи – нова велика справа і новий виклик: дійти до Майкла Джордана, світової зірки баскетболу, заради здійснення мрії тяжко хворого юнака Дениса Куліша. Саме баскетбол дає хлопцеві сили триматися і боротися за кожен день життя, адже він тренується, грає та вірить у те, що зможе працювати і реалізувати себе у цьому спорті. У Дениса муковісцидоз, смертельно небезпечне генетичне захворювання, яке від народження вражає легені та травну систему.  День життя Дениса коштує 2 500 гривень – саме стільки Денисова мама витрачає на ліки, процедури, спеціальне харчування, змушуючи хворий організм функціонувати та існувати. Йому виповнилося 18 років. Денис усвідомлено вірить і знає, що зустріч із Майклом Джорданом може змінити його життя, подарує натхнення для досягнень у спорті, наблизить до мети – грати в крутій команді. Хлопець вірить, що може дізнатися секрет успішного стрибка великого баскетболіста.  

Першою з Денисом познайомилася на його тренуванні наша спортивна фея, кураторка проекту «Здійсни мрію» і телеведуча Саша Лобода. Олександра розповіла його історію всім та зробила стрім на своїй сторінці у @Facebook. Одразу відгукнулися і запросили Дениса на відкрите тренування збірна України з баскетболу – і це вже досягнення та дуже важлива підтримка.

До проекту долучаються чарівники, які почули про мрію Дениса з соціальних мереж і готові допомогти зібрати кошти на поїздку до Майкла у Каліфорнію і тому, у середу 20 вересня з ініціативи юридичної компанії «Primelex», Veterano pizza, учасників проекту  «Переможці» та дворазового чемпіона НБА  - зірку баскетболу Станіслава Медведенка, відбудеться благодійний баскетбольний матч на баскетбольному майданчику, що знаходиться у Києві за адресою вулиця Микільсько-Слобідська, 2. Після дружнього матчу спортсмени запланували створити спільне відеозвернення до Майкла, тим самим звернуть увагу легендарного спортсмена допомогти Денису здійснити його мрію – зустрітися з хлопцем і дати йому сил на життя та надихнути.

Благодійний внесок для участі у турнірі становить 3000 грн., - всі кошти будуть перераховані на організацію подорожі Дениса до США на зустріч з Майклом Джорданом.

Стати чарівником просто! Ви теж можете бути частиною нашої великої команди. Зробіть пост з відеороликом Дениса https://www.youtube.com/watch?v=Gwwi8PSpQUY&feature=youtu.be, тегніть тих, хто, на вашу думку, може допомогти –  знайти Джордана або тих, хто знає його друзів, знайомих, колег-журналістів, спортсменів, зірок, телеведучих, бізнесменів, доброчинців – всіх, хто може наблизити мрію. І тоді ми влаштуємо цю суперзустріч Дениса із Майклом Джорданом, привеземо Дениса до США, адже ми віримо в силу добрих людей та силу Facebook.

Ми нещодавно всі разом відсвяткували День народження Дениса, і зробили йому свято – він спробував на собі казкове відчуття польоту в Аеротрубі Ulet, отримав м’яч від бренду Nike з колекції Джордана та сертифікат на вивчення англійської мови від Englishdom. Також ми за кошти проекту допомогли в лікуванні– передали запас ліків аж до кінця цього року. Не забуваймо, що на плечах його мами та благодійників тримається його життя, його мрія, і він сам. І це диво, що він живе в Україні сьогодні та має можливість думати про завтра.

Завдяки вам  Денис буде щасливий, стане сильнішим від кожного поста підтримки, і його мрія обов'язково здійсниться!

Історія Дениса на сайті «Здійсни мрію» http://wish.1plus1.ua/dreams/mrie-zustritisa-z-majklom-dzordanom

Свій внесок на здійснення мрій та лікування дітей можна зробити на сайті wish.1plus1.ua або переказати на рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

у Євро 26006052725860

МФО 300711

КОД ЄДРПОУ 34818334

отримувач ВБФ "Крона".

Номер карти Привату (прив'язаний до цього рахунку)

5169 3305 0264 2819

Про проект:

1+1 медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона» започаткували грандіозний проект "Здійсни мрію", покликаний дарувати радість та здійснювати великі бажання тисяч тяжко хворих дітей з усієї України, для яких кожен прожитий день - це диво. Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітей, і на процес лікування. Проект розпочався 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день здійснення бажань, за ініціативи міжнародного фонду «Make a wish». Наші феї і кураторки – Олександра Лобода та Лідія Таран.

Новости по теме