Руслана, Тіна Кароль та гурт ТІК взяли участь в концерті «Вечірній Квартал. Бенефіс»

Новий Вечірній Квартал
Руслана, Тіна Кароль та гурт ТІК взяли участь в концерті «Вечірній Квартал. Бенефіс»
1plus1.ua

На 1+1 покажуть нові жарти і скетчі, які підкорили публіку під час фестивалю українського гумору в Юрмалі.

Поделиться:

Тіна Кароль розповіла про стосунки між тренерами «Голосу. Діти-3» поза камерою10 вересня в 21:00 на телеканалі 1+1 покажуть «Вечірній Квартал. Бенефіс» – концерт, який студія Квартал 95 організувала цього літа в Латвії в рамках першого фестивалю українського гумору і музики Made in Ukraina.

У першому юрмальському випуску «Вечірнього Кварталу» на телеканалі 1+1 актори студії Квартал 95 покажуть нові жарти і скетчі, які підкорили публіку під час заходу в концертному залі «Дзінтарі». Також глядачі побачать музичні сюрпризи від відомих українських артистів: Руслани, Тіни Кароль та гурту ТІК.

Першою серед музичних номерів на сцені «Вечірнього Кварталу» виступила співачка Руслана. Глядачі бурхливими оплесками прийняли переможницю Євробачення 2014 і довго не хотіли відпускати зі сцени.

Можу сміливо назвати концерти в Юрмалі одними з кращих за останні роки. Я відчула особливу концентрацію любові до нашої країни і необхідність проведення таких фестивалів як можна частіше. Дякую за неймовірну співпрацю і запрошення!, – каже Руслана.

Варто відзначити, що режисером-постановником проекту «Вечірній Квартал. Бенефіс» був Володимир ЗеленськийВесільний переполох: Якими Кравець, Зеленський, Вітвіцька та Анатоліч були у найкращий день свого життя (фото). Актор і один з авторів Кварталу 95, давав свої коментарі по світлу, звуку, координував колег.

«Вечірній Квартал. Бенефіс» пройшов з великим аншлагом. В ефірі телеканалу 1+1 глядачі зможуть побачити нові номери студії «Квартал 95» і кращі скетчі, а також яскраві виступи улюблених артистів.

Нагадаємо, що цієї осені канал 1+1 покаже телеверсії концертів: «Вечірній Квартал. Бенефіс», «Ліга Сміху. Літній кубок» і «Юрмалето».

Новости по теме