Дмитро Комаров завітав на червону доріжку «Viva!» у супроводі білявки (фото)

Улюблений мільйонами ведучий «Світ навиворіт» проміняв куртку та кросівки на смокінг і туфлі та завітав у «гламурні джунглі».

Поделиться:

Згідно з результатами онлайн і смс-голосування серед читачів журналу Viva! і сайту viva.ua, переможцем IX церемонії нагородження найкрасивіших людей України від журналу Viva! в номінації «Найкрасивіший чоловік» став Дмитро КомаровТіну Кароль і Дмитра Комарова визнали найкрасивішими українцями 2017 року (фото). Зауважимо, що загалом за перемогу у 2017-му році боролося понад сто номінантів. 

Присутні помітили, що на червону доріжку Дмитро завітав не сам, а у супроводі чарівної білявки. Проте загадкова дівчина виявилася не нареченою, а молодшою сестрою зірки Ангеліною.

Саме вона завітала на захід, аби підтримати брата у важливій церемонії. Вона стиліст-перукар, і досі залишається єдиною, окрім стилістів 1+1, кому Дмитро довіряє свої експерименти з зачіскою.

Незабаром Дмитро Комаров з’явиться на обкладинці журналу Viva! з найкрасивішою жінкою Тіною Кароль! Нагадаємо, що напередодні Дмитро з’явився на обкладинці іншого зіркового видання «Теленеделя» з брюнеткою Наталею. Заголовок. «Комаров подарував дівчині небо» неабияк засмутив велику чергу претенденток стати нареченою мандрівника. Проте Наталя виявилася просто учасницею конкурсу, яка виграла екстремальну пригоду із зірковим ведучим.

Як бачимо, вакансія нареченої Комарова, яка готова ділити його з роботою, і досі відкрита.  Причому шанси є лише в українок. Бо екзотичні заморські красуні не вражають Дмитра.

«Я не розглядаю собі у супутниці життя ніяких іноземок. Ми не зможемо бути разом», - поділився своїм рішенням Дмитро з журналістами ТСН після церемонії нагородження Viva.

На питання журналістів, що ж стало визначним фактором у боротьбі за здобуття перемоги у голосування від журналу Viva!, Комаров щиро відзначив, що краса – це суб’єктивне, і він абсолютно тверезо оцінює свої можливості.

«Благочинність та яскраві мандрівки, а не зовнішня краса, принесли мені перемогу», - зазначив Дмитро.