Люди Ікс: 5 найкращих фільмів від режисера Бретта Ретнера

5 найкращих фільмів  режисера Бретта Ретнера

Кримінальні комедії та фантастичні фільми, які чудово підійдуть для перегляду у великій компанії.

Поделиться:

Американський режисер Бретт Ретнер прославився завдяки своїм кримінальним комедіям. У його фільмах головні герої завжди потрапляють у непередбачувані обставини та абсурдні ситуації.

Стиль Ретнера досить своєрідний, проте він до вподоби тисячам глядачів.

Червоний Дракон, 2002

Дії фільму розгортаються навколо подій, описаних у книзі Мовчання ягнят. Глядачі познайомляться з людиною, що зловила Ганнібала Лектера, – агентом ФБР Віллом Гремом.

Після арешту Лектора агент пішов зі служби, однак поява серійного вбивці змушує Грема повернутися. Безжальний монстр ночами холоднокровно вбиває цілі родини.

Щоб повернути спокійне життя своєму містечку, Вілл звертається за допомогою до свого старого знайомого – доктора Ганнібала.

Година Пік, 1998

У Лос-Анджелесі лиходії викрадають дочку китайського консула, яку раніше вчив кунг-фу інспектор Лі. Консул викликає вчителя в Америку, щоб той врятував дівчину.

За ініціативою агентів ФБР найбалакучіший поліцейський Картер повинен відволікти китайця та завадити йому втручатися у важливі справи.

Після численних непорозумінь чоловіки зуміли знайти спільну мову, щоб визволити заручницю.

Сім'янин, 2000

У фільмі глядачі дізнаються історію Джека Кемпбелла – успішного бізнесмена, президента великої корпорації, який живе в розкішному пентхаузі.

У нього є все, окрім одного. 13 років тому в нього була кохана дівчина Кейт, але він залишив її заради кар'єри.

У переддень Різдва доля підносить Джеку другий шанс – він прокидається поруч з Кейт, у них невеликий будинок в передмісті і кілька діточок. Тепер Джек не мільйонер-холостяк, а звичайний сім'янин і продавець шин.

Люди Ікс: Остання битва, 2006

Люди Ікс, на чолі з професором Чарльзом Ксав'єром, вступають у битву з еволюцією – воскреслим товаришем по команді Джином Греєм. Він відроджується в зовнішності Темного Фенікса та є небезпечним для мутантів і людської раси.

У той час, коли знаходять ліки від генетичних мутацій, настає вирішальна битва між Людьми Ікс, Братством Магнето і людством.

Нью-Йорк, я люблю тебе, 2008

Цей фільм – друге творінням із добірки кінематографічних альманахів Міста Кохання. Плеяда відомих режисерів і актрис зняли дванадцять п'ятихвилинних фільмів про любов у Нью-Йорку.

Сьогодні на каналі 1+1 о 20:15 глядачі зможуть переглянути одну з найкращих картин Бретта Ретнера – Люди Ікс.

Новости по теме