Які весільні сукні обирають зіркові наречені

Модний експерт Оксана Правник розповіла про весільні тренди цієї осені

Поділитися:

Весільний сезон у самому розпалі, і красуні-наречені поспішають обрати найкрасивішу сукню для особливого дня. На прикладі українських зірок можна розглянути наймодніші фасони, найкращі тканини та оздоблення весільного вбрання. Дизайнер вишуканих весільних суконь Оксана Правник поділилася досвідом і розповіла модницям про тренди осінніх весільних вбрань на прикладах власних моделей та фото знаменитостей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші подробиці весілля Олександра Скічка та Єлизавети Юрушевої (фото)

Напівпрозорі силуети, витончене мереживо, оздоба сяючим камінням, ручна кропітка вишивка - краса весільних нарядів вражає, проте знайти «свою» та «особливу» - справа не з легких. 

«До мене часто звертаються дівчата, щоб знайти особливу та надзвичайну сукню. Найчастіше ми працюємо над індивідуальним дизайном», - зауважила Оксана Правник 

Зіркові наречені обрали найрізноманітніші образи для весільних церемоній і показали, якою має бути стильна українська наречена. 

Як у Попелюшки - Єлизавета Юрушева у пишній весільній сукні . Модний експерт Оксана Правник стверджує, що за останніх два роки тенденція обрання пишної весільної сукні зросла. Саме така сукня допоможе відчути себе справжньою принцесою, як у фільмі «Попелюшка». 

Пишна сукня - це класика. Однак у цьому сезоні важливо обирати пишні наряди із глибоким вирізом або відкритою спиною.

Дружина екс-учасника проекту Танці з зірками Олександра Скічка Єлизавета Юрушева обрала саме таку сукню і виглядала у ній, як справжня принцеса. 

Змінювати сукні протягом святкового дня - це гарна ідея, і це дуже зручно.

«Кожна весільна сукня - довга, коротка, облягаюча або ж пишна, відповідає певному етапу весільної церемонії», - зауважила модний експерт.

Саме такої методики дотримувалася наречена Єлизавета Юрушева. Пишна сукня для головної церемонії біля квіткової арки, довга облягаюча - для фотосесії на схилі грузинських гір та коротка з великим бантом - для розпису.

Яскравим прикладом популярності пишної сукні став вибір наряду спадкоємиці бренду «Swarovski» Вікторії Сваровскі. Для весільної церемонії дівчина обрала пишну весільну сукню білого кольору, розшиту дорогоцінним камінням. Як нам відомо, сукня важила близько 50 кг, однак заради такого особливого дня можна й потерпіти, чи не так?

Фахріє Евджен у сукні із силуетом русалки. Експерт Оксана Правник зізнається, що не вірить, що такий силует коли-небудь вийде з моди. Фактура мереживом та нюдовий колір - це тренд осіннього сезону для сукні-рибки. 

Пишний або спущений рукав, складний крій - головні елементи модної сукні із силуетом русалки.

Таку сукню обрала для свого весілля із секс-символом турецького кіноматографу Бураком Озчивітом турецька актриса та фотомодель Фахріє Евджен. Довга сукня-рибка блідо-сірого відтінку облягала тендітну фігуру зіркової нареченої. Відкрита спина та вишивка мереживом і дорогоцінним камінням додали вбранню Фахріє яскравості та ефектності. 

Сукня із силуетом русалки є улюбленою у гардеробі Кім Кардаш'ян. Красуня обрала облягаючу сукню-рибку із довгим шлейфом для власного весілля, а також полюбляє подібні наряди для виходу на червону доріжку.

 

Сукня у стилі мінімалізм на весіллі Світлани Тарабарової. Часто сучасні дівчата не люблять мережива та пишних спідниць. Святкове вбрання у мінімалістичному стилі виглядає елегантно та ніжно. Це підтвердила українська співачка Світлана Тарабарова, обравши довгу сукню у стилі мінімалізму кольору слонової кістки.  

Тоня Матвієнко у сукні-трансформер. Класична весільна сукня-декольте із довгою спідницею, що знімається і стає короткою - вдалий вибір для кожної нареченої. Протягом весільної церемонії ви маєте неперевершений святковий вигляд. Під час танців ви зможете перетворити свій наряд на більш зручний та ефектний. 

Саме такий наряд обрала для своєї весільної церемонії співачка Тоня Матвієнко. Її сукня-трансформер спершу була пишною, а під кінець вечірки перетворилась на елегантну сукню-рибку.  


Модельєр Оксана Правник одягає модниць не лише в Україні а й по всьому світу. Серед відомих українських клієнтів Оксани і співачка Джамала, і Гайтана. 

Сукні від Оксани Правник вже встигли засвітитися на обкладинках модних глянців та на сцені конкурсу «Міс Україна - Всесвіт». 

Сучасні наречені віддають перевагу ніжно-рожевому, персиковому кольорам або ж навіть світлим відтінкам сірого при виборі особливої сукні. Крім того, зараз модно додати чорний аксесуар - це виглядає сміливо та оригінально. Особливо популярним чорним аксесуаром став чорний пояс, як на сукнях одної з найвідоміших світових дизайнерів Віри Ванг. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеї для весільної фотосесії: Красиві місця України