Ранкові ритуали голлівудських зірок, які може повторити кожен

Секрети краси Джулії Робертс, Дженіфер Еністон, Мадонни та Міранди Керр

Поділитися:

Правильний початок ранку — запорука не лише гарного настрою, а й чудового зовнішнього вигляду. Тож у студії шоу Сніданок. Вихідний лікар-косметолог Ірина Медвєдєва розповіла про ранкові ритуали краси від голлівудських зірок.

Правила користування кремами від Джулії Робертс

Завдання і ВВ-, і СС-кремів – вирівняти тон шкіри. Тому кінозірка Джулія Робертс правильно робить, наносячи як основу легкий зволожувальний крем.

«Ви вмилися, протерли шкіру тоніком, нанесли легкий зволожувальний крем (якщо його багато, можна скористатися косметичною серветкою), а потім – тональний крем. І ви побачите, як останній рівно ляже та що його знадобиться значно менше», – пояснила косметолог.

Ще одна порада від Джулії Робертс – варто користуватися бальзамом для губ із сонцезахисним фактором.

Маска для обличчя від Дженіфер Еністон

Голлівудська акторка полюбляє готувати маску із жовтка, сметани, оливкового масла та банану.

Як прибрати «мішки» під очима. Порада Мадонни

Співачка любить смакувати зеленим смузі, до складу якого входить листя петрушки та селери.

У чому загадка? У тому, що і петрушка, і селера – сильні сечогінні засоби. Вони водять воду з організму — й «мішки» під очима зникають, – пояснила експерт.

Протирання обличчя кубиками люду. Секрет краси Міранди Керр

Косметолог Міранди Керр радить протирати обличчя кубиками льоду, до якого варто додати лимонний сік.

«Що таке вплив льоду на шкіру? Це стрес, який викликає різкий спазм судин. Тому через хвилин п’ять після того, як ми протерли обличчя льодом, до нас повертається інтенсивний рум’янець. Це непогана процедура, яку можна виконувати періодично. Але щоденне протирання обличчя кубиками льоду приведе до того, що на щоках залишиться сітка розширених судин. До того ж власникам чутливої шкіри і тим, хто має схильність до куперозу, така процедура протипоказана», — розповіла Ірина Медвєдєва.