6 образів Тіни Кароль з туру Інтонації, від яких неможливо відірвати погляд

Тіна Кароль постала у приголомшливих образах під час концертного туру

Поділитися:

Усеукраїнський тур народної співачки України Тіни Кароль стартував на День незалежності. Тіна вже виступила у Кам’янці-Подільському та Чернівцях. Співачка вражає своїх прихильників не лише новим звучанням пісень, а й привабливим вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у звабливій сукні презентувала нову пісню на сцені Танців з зірками

Зірка вийшла на сцену у шістьох різних образах. Ніжна і чуттєва, зваблива та спокуслива, смілива і відверта - співачка прагне показати, настільки кожна жінка багатогранна та неповторна.

Жінка у червоному. Білизняний стиль став одним з улюблених для Тіни Кароль, а червона помада - родзинкою, що підкреслює її яскравий та гармонійний образ. Зірка постала перед глядачами у шовковій сукні-комбінації із мереживним декольте. Тіна доповнила образ червоними легінсами і туфлями на високих підборах.

У полоні сяйва. Наступним вбранням співачки був сексуальний прозорий костюм із безліччю дрібних камінців. Сміливий топ підкреслив спокусливу фігури Тіни.

Образ русалки. Улюбленими брендами одягу Тіни є Louis Vuitton і Christian Dior. Що стосується українських дизайнерів, то співачка віддає перевагу The COAT by Katya Silchenko, Poustovit, ARTEMKLIMCHUK, Ruslan Baginskiy і Elena Burba. Дизайнери із Кувейту створили спеціальну сукню, виконану у «мозаїчному стилі», в якому Тіна виступила перед українськими глядачами в образі русалки.

Спокусливі фехтувальниці. Виступи Тіни Кароль чудово доповнює танцювальний балет двійників. Костюми та зачіски танцівниць повторюють образ співачки. Під час виконання пісні Тіна та її балет обрали вбрання фехтувальниць. Такий сміливий образ дівчат передає силу жіночої краси, її незламність та яскравість.

Голлівудська діва. Для одного із виступів Тіна обрала золотисту облягаючу сукню із глибоким декольте. Такий вибір врання символізує неповторність жіночого «я» та неперевершеність жінки.

Ефектна та розкішна. Шостим образом зірки стала срібна сукня. Асиметричне вбрання підкреслило стрункі ноги співачки. Тіна доповнила романтичний образ червоною помадою, об’ємними кучерями та блискучими босоніжками.

Всеукраїнський тур Тіни Кароль стане наймасштабнішим в історії співачки. До нового альбому Інтонації входить 11 нових пісень. Артистка виступить у 35 містах України, давши 55 концертів.