Анатолій Анатоліч відсвяткував 4 роки в «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий «Сніданку з 1+1» поділився своїми враженнями після чотирьох років роботи в ранковому шоу.

Поділитися:

Ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч часто ділиться з прихильниками своїми спогадами й архівними фото. Так нещодавно він показав, як схуд на 25 кілограмів, чим викликав хвилю обговорень в соціальній мережі.

Цього разу Анатоліч опублікував фото зі свого першого ефіру ранкового шоу, адже вчора було рівно чотири роки, як у студії «Сніданку з 1+1» ведучий прокидається з усією країною.

Я вже писав, що вчора рівно 4 роки, як я в ефірі. Можна поділюся з вами емоціями?)) Це був такий ефір, за який я люблю свою роботу, такий ефір, який пояснює, чому «Сніданок» – найкрутіше ранкове шоу і чому над ним працює неймовірна команда, – написав Анатоліч.

Ведучий зізнався, що вчорашній ефір став для нього справжнім подарунком до 4-річчя в «Сніданку з 1+1».

Анатолічу разом з колегою Мариною Ленчук вдалося поспілкуватися з Головою КМДА Віталієм Кличком, Радником голови Укравтодору, взяти інтерв’ю та послухати живий виступ гурту 5nizza, про який Анатоліч лише мріяв у студентські роки. Ведучого також вразила відверта розмова з видатною українкою, яка стала головним диригентом австрійської опери.

І це лише один епізод щоденного шоу в прямому ефірі! Так нам будь-яка американська програма позаздрить, – написав ведучий.

Анатоліч подякував усій команді ранкового шоу «Сніданок з 1+1» за задоволення від роботи, за 5 інтерв'ю в прямому ефірі та, звичайно, висловив подяку глядачам телеканалу 1+1. Адже вони вже скільки років прокидаються разом з ведучими «Сніданку» та найоб’єктивніше оцінюють роботу команди.

Новини по темі