5 захопливих фільмів, на які можна піти з дітьми

5 захопливих фільмів, на які можна піти з дітьми
Кадр із мультфільму Зачарований принц

Стрічки, які зроблять ваш відпочинок цікавим.

Поділитися:

Вашій увазі – добірка фільмів та мультфільмів, на які варто піти разом із дітьми найближчим часом. Попереду вихідні, тож не проґавте нагоду зробити сімейний відпочинок цікавим та веселим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

Сторожова застава

Головний герой – підліток Вітя – під час сонячного затемнення потрапляє через магічний портал на тисячу років назад, у часи Київської Русі. Разом із легендарними українськими багатирями він битиметься з цілою армією половців на чолі з величезним кам'яним монстром.

Фільм покажуть на Чілдрен кінофесті, що триватиме до 3 червня.

Сів заблукала уві сні

Семирічна Сів вперше приходить ночувати до нової подружки. Маленькі дива починаються ще з вечора – екзотична їжа, ручні звірята... Вночі квартира перетворюється на чарівне царство магії і чудес.

Фільм покажуть на Чілдрен кінофесті, що триватиме до 3 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап став продюсером української комедії

Зачарований принц

Про прекрасного принца мріє кожна, що вже говорити про прегарних. Незвичайний дар юнак отримав ще при народженні: дівчата готові на все заради його посмішки, але плата за це - праведний гнів чоловіків. Такий стан справ не може тривати вічно, а дар ось-ось обернеться прокляттям. І тепер у зачарованого принца всього три дні, щоб врятувати Королівство від самого себе. Цікаво, що озвучив принца український співак Олег Винник.

Татко гусак

Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та самих себе.

До слова, головна героїня анімації, відважна і добра качечка Чі, говорить голосом співачки та ведучої Розсміши коміка. Діти Насті Каменських.

Бджілка Майя 2

Коли переповнена ентузіазмом бджілка Майя випадково ставить Імператрицю Баззтрополіса в незручне становище, вона має об'єднатися з командою жуків-невдах і змагатися в Медових іграх, щоб у неї з'явився шанс врятувати рідний вулик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських фільмів, заснованих на реальних подіях

Новини по темі