Зірки 1+1 розповіли, як вчилися у школі

Школа

Вітвіцька, Гордєєв та Душка показали, якими були у школі.

Поділитися:

Наразі тривають зйомки другого сезону популярного україномовного серіалу Школа. Недитячі ігри про стосунки підлітків, їхніх вчителів та батьків. Нові серії суперпопулярної стрічки вийдуть уже цієї осені. А поки ділимося цікавими шкільними спогадами зірок 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Школи Ірина Кудашова про свої плани: «Мрію потрапити до Голлівуду»

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв ніколи не списував.

«Остання серйозна спроба «списати» в школі була, коли я намагався розповісти вірш на пам'ять, підвісивши аркуш із текстом над учительським столом - заклеїв ним дошку з державним гімном. Витівка з тріском провалилася», - пригадав телеведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи презентували офіційну колекцію, створену за мотивами серіалу

Цікаво, що телеведучого програми Життя без обману на каналі 1+1 Олексія Душку на випускних іспитах в школі врятувала вода.

«У кого дві пляшки, у кого три було. Тоді було спекотно, і викладачів не здивувала така ситуація. Але до кінця іспиту з цих пляшок була випита максимум половина води. Їх принесли не для того: на зворотному боці під етикеткою були історичні дати або формули з алгебри. Звісно, багато тексту туди не влізло, але, як шпаргалки з ключовою інформацією, пляшки послужили відмінно», - розповів телеведучий.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька часто згадує, як на випускний іспит з біології встигла підготуватися всього за одну ніч.

«Усі квитки прочитала, вивчила, хоча сама не очікувала, що встигну. Була вранці трохи важка голова, але все розповіла. Викладачка поставила четвірку, сказавши, що все одно не вийде у мене п'ять, оскільки перед цим був бал нижче. Така ось несправедливість відбила у мене бажання пов'язувати себе з біологією в подальшому. Я тоді ще й всім однокласникам навколо допомагала на випускному іспиті. Сама дивуюся, що однієї ночі вистачило, щоб всю біологію вивчити на зубок», - пригадала телеведуча.

Точні науки давалися нелегко і співачці, зірковій учасниці сліпих прослуховувань Голосу країни Златі Огнєвіч. Як зізнається артистка, в школі вона більше любила гуманітарні предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Петренко про другий сезон Школи: «Буде багато інтриг та кохання»

«Література мене завжди захоплювала, та й моя мама - вчитель російської мови та літератури. Наприклад, на уроках хімії я читала під партою Толкіна, найголовніше було встигнути закрити книгу, щоб не влетіло від педагога. З математикою було не завжди добре, іноді хлопчаки допомагали мені у вирішенні формул, але я все ж намагалася сама. Вчителі з математики та фізики знали, що для мене важливіше були вокальні конкурси, відпускали мене, а я була відповідальною і завжди здавала всі предмети, нехай навіть і заднім числом. Донині вдячна їм за розуміння», - розповіла Злата Огнєвіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кадром: Як проходили зйомки другого сезону серіалу Школа

За матеріалами tsn.ua.

Новини по темі