Макіяж на випускний: 5 тенденцій з подіумів

Школа
Макіяж на випусний: 5 тенденцій з подіумів
@annatrincher_official

Б’юті-ідеї, які зроблять ваш макіяж неповторним.

Поділитися:

Вже зовсім скоро глядачі 1+1 побачать фінальні серії культового серіалу Школа, у яких найвідоміші школярі країни святкуватимуть випускний. До цієї події герої готуються ретельно та відповідально. Пропонуємо корисну добірку б’юті-трендів у макіяжі, які  будуть актуальними для випускного вечора.

СТРІЛКИ 

Масивні та оригінальні форми стрілок цьогоріч мають шалену популярність. Проте пам’ятайте, що для випускного вечора доречно  підібрати максимально ніжний і тендітний макіяж. Малюйте стрілки середньої товщини за допомогою сірого або коричневого олівця. Таким чином, їх виразність пом’якшиться. Для основи обирайте тіні світлих блискучих відтінків, а губи фарбуйте нюдовою помадою. 

 @lancomeofficial

@gigihadid

@lorealmakeup

ГЛІТТЕР ТА ХАЙЛАЙТЕР

Якщо ви вирішили додати в свій образ трішки блиску, вам допоможе сяючий гліттер або хайлайтер. Такий макіяж варто обирати красуням, які одягнуть класичну однотонну сукню і вирішать зробити акцент на обличчя. Декоруючи повіки камінням, обирайте світлі тіні та відмовтесь від накладних вій. Якщо ж ви вирішили нафарбуватися гліттером, оберіть колір в тон зі своєю сукнею або інший яскравий відтінок, що пасує до нього за правилами колорблокінгу. 

ГЛЯНЦЕВІ ПОМАДИ 

У новому теплому сезоні глянцеві помади остаточно витіснили матові. Особливо актуальним вважається «вініловий» макіяж губ. Для цього нафарбуйте губи яскравим або нюдовим відтінком помади та покрийте його товстим шаром глянцевого блиску. Фарбуючи губи яскравим відтінком помади, створіть ніжний макіяж очей, аби ваш випускний образ залишався витонченим та елегантним. 

@nyxcosmetics

@diormakeup

ПРИРОДНІ ВІЇ 

В основі ідеального макіяжу нового сезону лежить максимальна жіноча природність. Навіть найпростіший мейк вважається стильним, тому радимо випускницям відмовитись від накладних вій чи нігтів. Оберіть свою ідеальну туш, яка ідеально підкреслить природню красу вій і залишайтеся у тренді. 

@diormakeup

 @lancomeofficial

Новини по темі