Оголошено ім'я спеціального музичного гостя великого концерту Океану Ельзи до Дня Незалежності

24 серпня 2018 року відбудеться традиційний великий концерт Океану Ельзи. Канал 1+1 покаже виступ гурту у прямому ефірі

Поділитися:

Цього року гурт виступить в Києві на НСК "Олімпійський". На телеканалі 1+1 відбудеться пряма трансляція святкового концерту. Вперше після року перерви у гастрольній діяльності прихильники гурту зможуть насолодитись шаленою енергією живого виступу «океанів».

Спеціальним музичним гостем концерту стане етно-гурт "ДахаБраха".

Святослав Вакарчук, лідер "Океану Ельзи": "Ми раді виступати на одній сцені з унікальним музичним колективом, який вже став одним із символів України в світі" 

Я дуже люблю їх творчість. Їх виступи, на яких я був - серед найкращих моїх концертних спогадів

На сьогодні  "ДахаБраха" - один з найвідоміших у світі українських музичних колективів, організатором і художнім керівником якого є Владислав Троїцький. До виступу 24 серпня в рамках концерту "День Незалежності з Океаном Ельзи" гурт підготував програму зі своїх найвідоміших композицій, а також - декілька нових пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності на 1+1: дивіться трансляцію концерту гурту Океан Ельзи

24 серпня 2018 року вже традиційний великий концерт "День Незалежності з Океаном Ельзи" відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський".  Цей виступ стане першим, який "Океани" дадуть після майже річної концертної паузи. За декілька годин концерту, глядачі почують як вже давно відомі, улюблені мільйонами прихильників пісні "Океану Ельзи", так і нові, написані 2018 року