Як Влад Яма святкує своє 35-річчя та що йому подарували

Танці з зірками

Дізнайтеся, де та з ким артист відзначає свій День народження.

Поділитися:

Сьогодні відомий танцівник Влад Яма, який нещодавно підтвердив участь у проекті «Танці з зірками», святкує свій 35-й день народження. Відзначити подію артист вирішив у колі найближчих родичів та друзів у рідному місті Запоріжжі:

Цей день я розділив з найближчими мені людьми – дружиною, сином, батьками та декількома друзями. Рано вранці мене розбудила моя сім’я і подарувала справжнього метелика, – розповів іменник.

«Це було дуже несподівано і приємно. Цікаво, що Леон потім цілий ранок бігав за ним. У такі моменти розумію, що відчуваю себе абсолютно щасливим.  На цьому сюрпризи не закінчилися, і рідні повезли мене кататися на катері під Запоріжжям, але до останнього я не здогадувався, куди ми їдемо. От зараз сидимо всі разом та насолоджуємося панорамами, які я бачив тільки на Амазонці», – поділився Влад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров візьме участь у проекті «Танці з зірками»

Зазначимо, що сьогодні на телеканалі «1+1» вийшов перший тизерний промо-ролик проекту «Танці з зірками» за участі Влада Ями.  

Нагадаємо, минулого тижня артист прийняв виклик #танціззіркамиchallenge від популярної співачки Наталі Могилевської та підтвердив свою участь у проекті. Попри це легендарна пара №8 поки не розкриває таємницю, яку саме роль виконає у «Танцях з зірками».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачі не дізнаються повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти демонструватимуть кілка танцювальних па та відкриватимуть ім’я наступного учасника «Танців з зірками-2017».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Чи повернеться легендарна пара Могилевська та Яма на паркет проекту «Танці з зірками 2017»?

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув значну прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Новини по темі