Якими зірки 1+1 були на шкільному випускному

Школа
Потап, Лідія Таран, Валентина Хамайко, Анна Трінчер - якими були на випускому
1plus1.ua

Селебрітіс поділилися світлинами з випускного.

Поділитися:

Невдовзі глядачі телеканалу 1+1 побачать найочікуваніший випускний країни. Популярні герої серіалу Школа.Випускний святкуватимуть важливу подію у житті кожного школяра - випускний бал.

Тим часом ми пропонуємо пригадати, який вигляд мали зірки 1+1 на своєму випускному: Валентина Хамайко у костюмі, Лідія Таран у чорній сукні, юний Потап із чуприною та золотиста Неля Шовкопляс .

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс поділилася зворушливими спогадами про власний випускний:

«Я закінчувала школу 2005 року. До випускного ми готувалися ретельно. В часи моди на пишні бальні сукні різних кольорів і квіточки в волоссі мені страшенно не хотілося купувати саме таку сукню і робити саме таку зачіску, яка більше схожа була на величезну екібану з волосся. Хотілося чогось оригінального, ну, принаймні тоді я вважала, що моя сукня має бути саме такою.

І обов'язково в комплекті мали бути низькі підбори, бо мій найкращий шкільний друг, якого ви бачите на світлині, не мав бути нижчиме від мене! Після невдалої примірки таки однієї бальної сукні, коли я просто розревілася прямо на ринку, мама точно зрозуміла, що сукню доведеться шити! Поїхали, купили тканину і за тиждень моє супервбрання було готове. Відчувала себе королевою! Ну а найприємнішим був наш шкільний вальс і те, як мило мій найкращий друг тоді запропонував мені танцювати саме з ним в парі! Кузєчко, обожнюю тебе і завжди рада бачити всіх своїх однокласників. Для мене школа залишилась гарним спогадом і чудовим насиченим періодом! Цього, власне, бажаю і всім нинішнім випускникам».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

Фото: @nelya_shovkoplyas

Ведуча ранкового шоу Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко продемонструвала глядачам архівне відео зі свого шкільного випускного.

У мене був сірий костюм, накручене волосся. Я була прагматичною дівчиною, не хотіла вдягати сукню. Не хотіла ніякого блиску. Думала про те, що потрібно мати костюм – раптом десь знадобиться в інституті, – розповіла Валентина.

Натомість ведуча ТСН Лідія Таран обрала для випускного вечора довгу мінімалістичну чорну сукню та масивні прикраси. На світлині особливо вражають розкішні кучері майбутньої зірки телебачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макіяж на випускний: 5 тенденцій з подіумів

Раніше зірковий тренер Голосу країни Потап також поділився з прихильниками архівним знімком. На свой сторінці в Instagram популярний виконавець опублікував фото з випускного в школі. На фотографії ще зовсім юний Потап позує з чуприною та вбранні вдвічі більшого розміру. 

Фото: @realpotap

Зірка серіалу Школа Анна Трінчер випускницею була торік. Для важливої урочистої події акторка обрала модну смарагдову сукню з блискітками. 

Фото: annatrincher_official

Новини по темі