«Я хотіла, щоб вона була богинею у цій пісні!»: Джамала зізналася, як допомагала співачці MARUV перед фіналом «Євробачення»

"Я вболівала за цю пісню!"

Поділитися:

Джамало, я вітаю тебе з нагородою «Співачка року». Ти виступала на висоті у прямому розумінні цього слова! Тебе поставили на найвищий майданчик на сцені. Чи немає у тебе страху висоти?

- Було страшно, тому що, дійсно, таку декорацію побудували! Я пам’ятаю, що, коли я стрибала з банджі-джампінгу, то там була висота 40 метрів. Я боюся висоти, але все одно йду!

Не можу тебе не запитати про національний відбір «Євробачення». Як ти пережила все те, що відбулося?

- Дуже важко пережила і переживаю! Була дуже напружена атмосфера. Якщо б я знала, що буде такий нацвідбір, то, може, не погодилася буди суддею. Може, я була емоційна, бо якщо це стосується Криму, то це мій особистий біль, який таким чином виривається зовні. Я не могла не сказати про те, що відчувала! Я вважаю, що людина, яка їде представляти нашу країну, має мати позицію!

Чи розмовляли ви з MARUV потім?

- Мало хто знає, але перед фіналом я допомагала їй, і навіть мої бек-вокалісти співали з нею. Мені дуже хотілося, щоб вона була богинею у цій пісні. «Так, ти дуже добре танцюєш! Але конкурс «Євробачення» - співочий конкурс!» - вона прислухалася і багато чого зробила! Вона також додала гітару, бо я сказала, що це буде виглядати сексуально. Я вболівала за цю пісню!

Одразу після національного відбору ти поїхала на Балі. Ти сховалася від преси і не давала жодних коментарів. Вперше, після народження сина, ти поїхала відпочивати сама. 

- Квитки на Балі коштують дуже дорого, щоб купувати їх день у день. Насправді, я придбала цей квиток півроку тому, бо планувала цей запис, і на мене там чекали музиканти! Це збіг!