«Я вже забрала лаври у MARUV!»: солістка гурту «KAZKA» Олександра Заріцька прокоментувала новий провокаційний кліп групи, який у мережі називають порнографічним

«Я підігрівала інтерес публіки своїми фотографіями...»

Поділитися:

Вітаю гурт «KAZKA» з презентацією нового альбому «NIRVANA». Ви вирішили зробити вечірку у стилі таємної вечері. Чи не боялися торкатися такої релігійної теми?

- Моя бабуся дуже релігійна людина, і вона сказала мені: «Все, що від чистого серця і все, що зроблено для щастя людей, - то все можна робити!»,

Також вітаю вас із виходом нового відеокліпу на пісню «Палала». Про цей кліп вже кажуть, як про еротичний, порнографічний… Нічого такого поміченого раніше за вами не було – і тут…

- Це круто, що така багатогранна українська естрада!

Олександро, що далі? Чекати тебе на обкладинці чоловічого глянцю?

- Я б дуже хотіла! Я ще трошки хочу привести себе до ладу, аби позувати для обкладинки журналу. Але це одна з моїх мрій, чому б ні?!

До виходу цього кліпу ви були дуже цнотливі, і ось тут  понеслася…

- Я підігрівала інтерес публіки своїми фотографіями, де трошки видно сідниці. Багато хто пише у коментарях, що я вже забрала лаври у MARUV – тепер ми вульгарні!

Олександро, ти дівчина незаміжня, а у передноворічний та новорічний періоди дівчата ворожать на судженого-рядженого. Чи робиш це ти? Чи, можливо, той хлопець вже є?

- Так, він є, але чому б ще додатково не поворожити?! На Андрія ми були у Львові, і класно відсвяткували.

Як саме?

-  Виступали!

- Я взагалі-то планував на Андрія залишитися у Києві, аби зняти Золоті ворота.

Не всі глядачі знають, що на західній Україні на свято Андрія знімають ворота і відносять їх на край села…

- Якщо наступного року 14 грудня ви знайдете десь на Кловській частину Золотих воріт – не переживайте, то свято, так має бути!

Дмитре, чи збираєшся ти на свята додому? Як будеш святкувати Меланку?

- Незалежно від того, де ми б ми не виступали, в яких країнах ми не були б, я кожного року обов’язково приїжджаю додому. Ми збираємося компанією хлопців, одягаємося у традиційний одяг, беремо мішки і йдемо колядувати селом.

У вас такий гурт, що ви самі можете бути вертепом.

- Я коза, наприклад…

- Чорт.

- А я дід, який водить всю цю козу!