Даша Астаф’єва назвала основну причину, через яку не може вийти заміж

"У нас є деякі проблеми, і я сподіваюся, що вони підуть з нашого життя"

Поділитися:

Дашо, ти ненавидиш запитання: «Коли заміж?». Але не так давно ти обмовилася про те, що мрієш про весілля зі своїм коханим Артемом, мало того, що ви вже плануєте весілля. То про яке весілля мріє Даша Астаф’єва?

 Ми плануємо наше весілля з першого дня нашого знайомства! Коли ми це стали планувати, то Артем сказав: «Ти ж розумієш, що діти будуть у нас Артемовичі? Чи згодна ти на це?». У нас є деякі проблеми, і я сподіваюся, що вони підуть з нашого життя, і, мабуть нас стане більше і ми будемо офіційно у шлюбі!

Зважаючи на те, що на твого нареченого заведені кримінальні справи, ви не можете одружуватися, це заважає?

- Так, це найголовніша проблема! У Артема навіть немає паспорту!

Тим не менш, кожна дівчина мріє про весілля, і ти не виняток… Ти як артистка виступаєш на багатьох весіллях. Яких би помилок тобі хотілося б уникнути з тих, які ти бачила на різних весіллях?

- Головна помилка – це те, що треба робити пишне свято, запрошувати усіх. Весілля – це інтимне свято, і на ньому повинні бути присутніми лише найближчі люди.

Чи брала ти участь змалечку у викупі нареченої?

- Звісно, всі ці традиції у нашому регіоні дуже шанували, коли викуп робили чи крали туфлю. Мій улюблений святковий день був тоді, коли всі перевдягалися у циган! Я обожнюю все, що пов’язано з циганами: циганську музику, фільми про циган. Будулай – це взагалі для мене секс-символ!  У дитинстві я обожнювала перевдягатися у циганку, танцювати, з бубном ходити.

Чи вдавалося тобі самій заробляти на викупі нареченої?

- Так! Це взагалі були перші самостійно зароблені кошти!

Це були великі кошти?                

- Так, бо ми були дуже галасливим дітьми, і всі хотіли скоріше від нас відкараскатися.