Євгенія Власова після чотирьох операцій уперше розповість в «Світському житті», як подолала важку хворобу

Євгенія Власова після чотирьох операцій уперше розповість в «Світському житті», як подолала важку хворобу
1plus1.ua

Новий сезон «Світське життя» розпочне вже у цю суботу, 3 лютого, о 23-15

Поділитися:

У студію до Катерини Осадчої завітає співачка Євгенія Власова. Вісім років тому вона подолала онкологію, а наприкінці минулого року знову опинилася в лікарні. Вся країна хвилювалася за артистку. Не виключенням стали і прості люди, і зірки шоу-бізнесу.  Опинившись вдома після лікарні, Євгенія погодилась дати ексклюзивне інтерв’ю Каті Осадчій. Співачка розповість, хто з зіркових колег її підтримав, як її хворобу пережила донька Ніна та як таке випробування долі позначилося на її стосунках з залицяльниками. 

Про що розмовляє з Всесвітом Євгенія Власова та що робить, аби навіть після важких випобувань долі неймовірно виглядати?  Не проґавте «Світське життя» у суботу о 23-15.

А ще співачка Зіанджа, яка десять років тому була відома українцям як Борис Апрель, розповість Катерині Осадчій, як наважилася змінити стать та як тепер складаються її стосунки з чоловіками, зокрема з її тренером по шоу «Голос країни» Потапом. 

Джамала розповість про емоції, які переживає перед народженням первістка та натякне на стать дитини. А Сергій Бабкін розповість, чому вирішив взяти участь у відборі на «Євробаченні». 

Найдорожчий діджей у світі Девід Гетта вперше за дев'ять років знову завітав до Києва з неймовірним шоу. В інтерв'ю Каті Осадчій артист порівняє свою роботу з сексом та розповість, як тримає форму у свої 51. 

Тож не пропустіть перший випуск нового сезону «Світського життя» у суботу, о 23-15, на "1+1".