«Рабиня Ізаура» Луселія Сантуш в інтерв‘ю «Світському життю» пригадала свої еротичні зйомки та розповіла, як підтримує ідеальну форму в 61 рік

"Моя кар’єра в кіно була тісно пов’язана з амплуа сексі-дівчини та еротичної зірки!"

Поділитися:

Луселіє, ласкаво просимо до України! Як перенесли такий тривалий переліт? Що встигли вже побачити? Ви вперше тут.

- Політ був досить спокійним! Ви – перші мої знайомі тут, в Україні. Але я дуже чекаю на зустріч зі своїми місцевими шанувальниками. Я досі з неймовірною теплотою пригадую листи, які тридцять років тому мені писали українські фанати серіалу «Рабиня Ізаура»! Я досі їх зберігаю. Було важко зрозуміти, що написано в цих посланнях, але я шукала в Бразилії людей, які могли б мені перекласти!

В Україну ви приїхали за запрошенням мого колеги, телеведучого Дмитра Комарова, чим він підкорив вас, що ви погодилися не тільки приїхати в Україну, а ще й поїхати з Дмитром у тур містами України?

- Ваш колега, Дмитро, надзвичайно харизматичний. Він знімав в Бразилії свою програму, ми з ним провели декілька днів разом... Я ніколи не була в цій частині світу, у Східній Європі. Хоча й чимало поїздила світом. Його запрошення здалося мені крутою ідеєю!

Цього року серіалові, завдяки якому ви стали відомою на пострадянському просторі, виповнюється 30 років. Рівно 30 років тому в СРСР показали «Рабиню Ізауру». Чи підтримуєте зв'язок з акторами, з якими грали у серіалі?

- Так, звичайно, ми спілкуємося! Найбільше - з акторами, які втілили в серіалі головні романтичні образи - Роберто Піріло, який грав Тобіаса, і Едвін Луізі, Алваро! Це видатні бразильські актори , які продовжують свою діяльність і в театрі, і в кіно, також досі знімаються в серіалах!

Ви у прекрасній формі. Таке враження, що не було цих 30 років. Як це вдається?

- Дякую, мені дуже приємно це чути саме від вас! Я займаюся спортом, практикую йогу. До того ж, я правильно харчуюся! Зі здоров’ям мені дуже пощастило. Власне, у цьому і секрет.

Зараз у світі справжній бум серіалів. На серіали великі компанії витрачають інколи навіть більші кошти, аніж на велике кіно. Чи дивитися ви серіали?

- Ні, я серіали не дивлюся. Але я часто відвідую кінотеатри. Я обожнюю кіно як вид мистецтва. Також я люблю театр. Ось, наприклад, тут, у Києві, ми проїжджали повз будівлю гарного театру, і я попросила, щоб при нагоді ми відвідали якусь виставу. Я страшенно хочу відкрити для себе українських акторів, побачити, як вони грають на сцені. Адже тут грають і за методом Станіславського. Саме цей метод я вивчала, коли навчалася на театральному курсі...

А є у вас улюблені американські чи латиноамериканські актори?

- Мені дуже подобається Меріл Стріп!

Коли ви починали свою кар’єру, у вас був досвід оголених фотосесій для Playboy. Чи погодилися б ви зараз, можливо, з якоюсь благочинною місією, знову роздягтися для відомого чоловічого глянцю?

- Я вже застара для цього! Я багато знімалася оголеною в кіні. Наприклад, я грала в фільмі «Луж дель Фуего», де я майже дев’яносто відсотків екранного часу гола та вкрита зміями. І саме в цей період я знімалася для Playboy і для інших чоловічих журналів, тому що моя кар’єра в кіно була тісно пов’язана з цим амплуа – сексі-дівчина, еротична зірка. Сьогодні, це могло б статися хіба що у випадку, якщо це буде пов’язано з супер важливою місією в ім’я людства!

Дякуємо за інтерв’ю! Бажаємо вам цікавого і продуктивного туру Україною, і чудових знайомств з українцями!