Сергій Бабкін показав, як мириться з дружиною після сварок

Артист навіть до репетицій танців підходить творчо

Поділитися:

–Ваша пара-прецедент на танцях, жодного разу так не траплялося, щоб зірка танцювала з власною дружиною. Траплялися романи на майданчиках, потім іноді зірки одружувались з партнерами, але так, щоб з дружиною танцювати… Ви у найвигіднішому стані.

На нас покладають великі сподівання, нам потрібно їх виправдати.

–Ви тривалий час відпочивали в Іспанії влітку. Повернулися перед ефіром, на паркет потрапили буквально з літака. Де ви репетируєте? Вдома? На вулиці? На гастролях?

Репетирували учора в готелі у Словакії, перед концертом. Позавчора - у Тростянці перед концертом.

В Іспанії поки відпочивали, також вчили самі.

–Коли ти був зірковим тренером на «Голосі країни», глядачі познайомилися з твоєю родиною, але ніхто і гадки не мав, що Сніжана танцює. Всі думали, що ви акторське подружжя. А вона виявилася ще й бальницею.

Це далеке минуле. Це було 17 років тому, дуже давно. Тому зараз дуже складно обом. Мені також. Тому що двоє дітей, тіло змінилося.

–Не боялися погоджуватися танцювати разом, що це може вплинути на ваші стосунки? На шлюб? Якщо почнуться сварки на паркеті?

Ми обидва емоційні люди, дуже імпульсивні. І коли робимо якусь справу, кожен з нас хоче її зробити максимально гарно. Якщо є якісь емоції, ми дуже швидко остигаємо. І зізнаємося один одному в коханні.