Щиросердне зізнання холостяка: Іраклі Макацарія розповів, чи є в нього насправді кохана в Україні

Холостяк вже замислюється над тим, хто створить йому весільний смокінг

Поділитися:

Іраклі, ти сьогодні не чужий на цьому святі моди, тому що віднедавна ти є обличчям українського бренду чоловічого одягу IDOL. Це абсолютно новий досвід для тебе.

- Мені дуже сподобалось!  Не скажу, що всліпу наслідую модні тренди, для мене стати обличчям бренду – це суттєвий виклик! Але це щось нове, а це завжди вабить!

Сьогодні ти в костюмі від бренду IDOL.Як обирав костюм? Це – нестандартний крій, нестандартний смокінг.

- Точно можу сказати, що почуваюся комфортно та стильно у тому, у що вбраний! Це костюм із майбутньої нової колекції.  Вона дуже сильна! Я абсолютно впевнений, що ці речі привернуть до себе увагу!

Поки що в тебе немає шлюбного костюму, і поки ти можеш пригледіти смокінг на майбутнє весілля. Тобто, смокінг буде раніше, ніж наречена, якщо її ще, звичайно, немає.

- Поки поруч зі мною немає другої половини, не знаю, коли в мене будуть заручини чи весілля. Та коли цей день настане, імовірно саме дизайнер Серж Смолін з бренду IDOL. створить для мене весільне вбрання.

Позаочі кажуть, що насправді в тебе є дівчина в Україні, в Києві. Кажуть про те, що ви навіть живете разом. Чи це правда?

- Ні, це неправда. Можна казати що завгодно, і люди кажуть. Але на  цьому етапі – нічого серйозного, ні з ким! Чесне слово!

На одному з ефірів «Танців з зірками» ви з партнеркою танцювали під пісню Тіни Кароль у живому виконанні. Чи не промайнула іскра між тобою і Тіною Кароль?

- Я дуже поважаю Тіну як артистку, як геніальну людину, для мене була честь станцювати дуже гарне контемпорарі під її живий спів. Думаю, що і глядачеві це сподобалося!  Тіні – моя повага!  Але усі мої симпатії – лише у професійній площині!