«У неї достатньо дружні стосунки з Сергієм Лазаревим, вони б обіймалися перед камерами…»: MELOVIN зрадів, що MARUV не поїде на «Євробачення»

"Я підтримую вибір артиста! "

Поділитися:

Після перемоги MARUV на національному відборі «Євробаченні» ти підтримав її у відмові підписувати контракт зі словами, що у тебе в контракті нічого подібного не було…

-Ми зустрічалися з нею вже після її перемоги у нацвідборі. Я підтримую вибір артиста! У кожної людини є вибір, підписувати цей контракт чи ні. Її менеджменту не сподобався цей договір…

Минулого року ти представляв Україну на «Євробаченні», коли вже був анексований Крим, коли йшла війна на Сході. Чи були у тебе розмови із західною пресою у Лісабоні під час «Євробачення» на рахунок Криму, на рахунок Росії?

- На самому «Євробаченні» були такі моменти, коли російські журналісти представлялися західним ЗМІ і питали мене про те, як я ставлюся до виступів українських співачок Ані Лорак чи Світлани Лободи у Росії. Я на це відповідав, що це їхня позиція, але я б, наприклад, ніколи у житті так не зробив би! Для мене це означає образити свою країну, своїх глядачів та слухачів, свою маму, перш за все! Якщо б MARUV поїхала, то була б погана ситуація там, на «Євробаченні»… Наскільки я знаю, у неї достатньо дружні стосунки з Сергієм Лазаревим. Якщо б вона поїхала туди, то вони, напевно б, обнімалися, спілкувалися, а це все ж таки б’є по репутації нашої країни!

Ти сів на дієту. Нащо це тобі, враховуючи твою струнку статуру?

- Зараз мінус дев’ять кілограмів. Я дуже швидко гладшаю, і це дуже сильно видно по обличчю, особливо у кадрі, тому що камера мене ще більше розширює. Я побачив своє обличчя, і сказав собі, що треба щось змінювати!

Не так давно в інтернеті з’явилася пародія від телеведучого Володимира Остапчука на пісню NK «Попа как у Ким». Чи не образила ця пародія тебе?

- Я навіть пишаюся цим! Якщо тебе пародіюють, то це вже круто!