У новий рік – з новими емоціями! З 1 січня 2018 у прокат вийде українська кінокомедія «Свінгери», де одну з головних ролей зіграла співачка та телеведуча Оля Полякова.

У новий рік – з новими емоціями! З 1 січня 2018 у прокат вийде українська кінокомедія «Свінгери», де одну з головних ролей зіграла співачка та телеведуча Оля Полякова.
1plus1.ua

Співачка вперше випробувала себе у якості акторки

Поділитися:

«Свінгери» – це комедія про стосунки, пристрасть та непорозуміння. Що робити, коли у шлюбі за 10 років згасла пристрасть? Або як примусити таки свого коханця зробити пропозицію руки і серця? Одного вечора дві київські пари вирішили влаштувати собі парк емоційних атракціонів і помінялися партнерами...
 
Оля Полякова знялася в ролі світської левиці Ілони, яка мріє стати дизайнеркою піжам. На ній стандартний набір київської світської левиці: від сумки «Шанель» до «лабутенів». Для повного щастя не вистачає лише обручки Tiffany, адже її головне завдання – одружити на собі столичного багатія Ігоря, з яким у неї стосунки.


 
-Я зіграла ну майже себе, - каже Оля Полякова. - Гламурна блондинка, яка на початку кар’єри також витрачала грошенятки свого чоловіка.
 
Зйомки у комедії «Свінгери» стали справжнім викликом для артистки, адже сценарій передбачав не тільки комічні діалоги, а й відверті сцени з партнерами.


 
-Окрім свого чоловіка, я ні з ким не цілувалася тринадцять років!  - зізнається Оля. - І можу сказати, що саме пристрастний поцілунок в кадрі був для мене найбільш нервозним моментом. Замість того, щоб цим насолоджуватися (я не знаю, можна ж цим насолоджуватися на зйомках?), я думала: «Боже, мене вб’є мій чоловік і не пустить додому!» Але я так давно хотіла стати акторкою, що підійшла до цих зйомок дуже відповідально і з усім упоралась.


 
Разом з Поляковою в комедії знявся зірковий акторський склад: український секс-символ Дар’я Астаф’єва, Народний артист України Олексій Вертинський, зірки театру та популярних телесеріалів Анна Саліванчук,  В’ячеслав Довженко та Михайло Кукуюк.
 
Українську секс-комедію «Свінгери» можна буде побачити в кінотеатрах з 1 січня 2018 року. Буде так гаряче, що сніг розтане!