5 найкращих танцювальних кліпів MONATIK, від яких «кружить»

Дивіться стильні та запальні відеокліпи, від яких захочеться танцювати «ай до упаду».

Поділитися:

Останні декілька років український мультиартист, тренер «Голосу. Діти» та суддя «Танців з зірками» MONATIK набирає галопуючої популярності. За його спиною – багаторічний досвід у танцях. Тож не дивно, що кліпи MONATIK MONATIK уперше за три роки зголив свою відому борідкузапам’ятовуються, зокрема, стильними, сучасними танцювальними епізодами.

Перша його відеоробота на пісню «ТайУлетаю» (2011 рік) була знята за допомогою мобільного телефону. З розвитком артиста змінилася й подача його музики. Тепер кліпи MONATIK яскраво вирізняються на тлі відеоробіт його колег по сцені, збирають нагороди та мільйонні перегляди на YouTube.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про участь в «Танцях з зірками»: Я не звик судити людей

VITAMIN D

Таку назву отримав крайній кліп від MONATIK. Зібравши найгарячіших танцюристів з усього світу, артист влаштував «брудні танці» прямо в Одесі. Вечірка на кораблі вийшла дуже спекотною.

«Дотанцювалися ми до того, що від танців пішли тріщини танцполом, і корабель затонув», - прокоментував MONATIK нове відео.

Наразі кліп зібрав понад 4 млн переглядів на YouTube.

УВЛИУВТ

Ця, на перший погляд, загадкова абревіатура означає рядок із пісні MONATIK – «Упали в любовь, ударились в танцы».

КРУЖИТ

Один із найпопулярніших кліпів українського виконавця. Саме ця робота здобула статуетку Національної музичної премії YUNA в номінації «Найкращий відеокліп».

«Радий, що в результаті репетицій головні герої відкрилися зовсім по-новому. Спочатку було хвилювання, адже деякі вперше зустрілися з парними танцями, але в процесі репетицій з'явилося задоволення і радість в очах - саме цей стан у результаті ми хотіли показати. Стан закоханості до партнера, до музики, до своєї справи!», - розповів артист.

Знімали відео в Одесі: за сюжетом, вісім пар кружляють містом в запальному танці, розповідаючи таким чином історію своїх стосунків, серед них – і сам MONATIK.

Наразі кліп набрав понад 52 млн переглядів на YouTube.

На Євробаченні-2017, яке проходило в Україні, MONATIK виконав англомовну версію пісні «Кружит» - Spinning. Невдовзі відео цього виступу набрало на YouTube більше переглядів, ніж торішній номер всесвітньовідомого виконавця Джастіна Тімберлейка на музичному конкурсі.

Відтоді MONATIK називають українським Тімберлейком. 

ВЫХОДНОЙ

Доволі цікавий танцювальний кліп від MONATIK. Точніше – картина. Саме так називає цю роботу виконавець. А надихалася команда MONATIK полотном «Тайна вечеря» Леонардо да Вінчі.

Герої кліпу летять Бориспільською трасою на кабріолеті Cadillac 60-х років. Заради зйомок цього кадру трасу перекрили на чотири години.

СЕЙЧАС

У цьому кліпі виконавець запалює під ритми музики та закликає кожного глядача жити яскраво.

Події розгортаються в порожньому барі, де герой залишається наодинці з собою. Він отримує насолоду від кожного руху: танцює, катається на роликах, злітає на батуті та просто заряджає себе і кожного навколо вибуховою енергією. У всіх сценах артист самостійно виконує складні трюки та хореографічні постановки. Спеціально для цього відео MONATIK підкорив чотирьохколісні ролики - квадри.