Сексуальна Тіна Кароль і мужній Дмитро Комаров прикрасили обкладинку глянцю (фото)

Тіна Кароль змінила імідж і знялася у відвертій фотосесії.

Поділитися:

Тіна Кароль презентувала саундтрек до серіалу «Хороший хлопець»Зірковий тренер «Голос країни 7» Тіна Кароль і ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров стали обличчями нового номеру журналу «Viva».

На обкладинці глянцю переможці премії «Viva! Найкрасивіші 2017» позують зі своїми нагородами в руках і щиро усміхаються.

Зауважимо, що в новому випуску журналу «Viva» опубліковані також спокусливі фотографії Тіни Кароль, які стали промо-кадрами до її нового синглу «Я не перестану», що став саундтреку до серіалу «Хороший хлопець».

На сторінках свіжого номера глянцю найкрасивіша жінка року за версією читачів «Viva» з'явилася в абсолютно новому й відвертому образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль вразила спокусливою сукнею з відвертим вирізом (фото)

Під час фотосесії спокуслива Тіна Кароль позувала в розкішному вбранні від британського дизайнера Julien Mcdonald. Відверте декольте, глибокі вирізи та червона помада вигідно підкреслюють новий імідж співачки.

Шанувальники зірки з захопленням сприйняли нову фотосесію і активно залишають компліменти на сторінці Тіни Кароль у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому більше пасує сукня: Тіна Кароль vs Палома Фейт

Нагадаємо, що в номінації «Найкрасивіший чоловік України 2017» за версією читачів журналу «Viva» став Дмитро Комаров.

Для ведучого «1+1» це перша перемога на церемонії «Viva! Найкрасивіші». Дмитро Комаров зізнався, що істинну красу він бачить у навколишньому світі та людях, яких зустрічає на своєму шляху.

Ведучий 1+1 переконує, що ця відзнака від «Viva!» є важливою для нього, адже насамперед – це визнання глядачами його проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров завітав на червону доріжку «Viva!» у супроводі білявки (фото)

Я тверезо сприймаю цю нагороду, адже краса – це річ суб’єктивна. Тому статус «найкрасивішого» – це оцінка людьми того, що ми робимо, – прокоментував Дмитро Комаров.

Прихильники Дмитра Комарова тішаться новій нагороді свого кумира та бажають йому нових звершень у соціальних мережах.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль отримала несподіваний подарунок від #ХорошогоХлопця.