Соломія Вітвіцька та проект «Переможці» зірвали оплески на церемонії «Viva!»

Соломія Вітвіцька та проект «Переможці» зірвали оплески на церемонії «Viva!»
1plus1.ua

Ведуча ТСН відвідала церемонію «Viva! Найкрасивіші 2016» у супроводі бійців АТО.

Поділитися:

IX церемонію нагородження найкрасивіших людей України за результатами великого голосування від журналу «Viva!» Соломія Вітвіцька«Viva! Найкрасивіші 2017»: Які образи зірки «1+1» вибрали для червоної доріжки (фото). Ведуча ТСН увійшла в шорт-лист претенденток на звання Найкрасивішої жінки України та стала однією з лідерів читацького голосування.

На червону доріжку Соломія вийшла разом з учасниками проекту «Переможці», ветеранами АТО, які втратили частини тіла у бойових діях на сході країни, але не втратили сили духу та ставлять великі цілі в мирному житті –  Вадимом Свириденком та Олександром Швецовим. Саме вони стали учасниками великого проекту «Переможці», ініційованого ТСН та журналом «Viva!» торік. Для чоловіків це незвичний вихід у світ, тож вони не приховували, що трохи губляться та соромляться.

Ми ж військові. Ми звикли трошки до іншого, - прокоментував свій вихід Вадим Свириденко, який має чотири протези кінцівок, тренується, живе повноцінним життям, має родину.

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька запросила ветеранів АТО і Соломію на сцену. Багатотисячна зала Палацу мистецтв «Україна» аплодувала стоячи, вітаючи й підтримуючи проект «Переможці». Зворушливі слова куратора проекту Соломії Вітвіцької та бійців, а також щира реакція глядачів стали одним з найкрасивіших моментів церемонії Viva! цього року. Гості вечора також ушанували хвилиною мовчання тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Це був найзворушливіший момент церемонії #VIVA!Найкрасивіші – коли вся зала піднялася і довго аплодувала нашим ПЕРЕМОЖЦЯМ та всім захисникам, яким ми завдячуємо мирним небом! - зізналася Соломія.

Підтримати «Переможців» завітали також друзі та учасники проекту: керівник фонду «Сердце воїна» Роман Торговицький, Яна Кучеренко та Ліка Роман з комунікаційної агенції "Ключові стратегії" – організатори візитів Ніка Вуйчича в Україну, директор «Феєрії мандрів» Ігор Захаренко, партнер проекту Василь Чубірко, фотограф Олександр Мордерер та арт-директор Тетяна Рублева, які працювали над проектом, бійці Назар Барилко, Михайло Ващенко та Дмитро Блохін з дружинами.

Нагадаємо, що у квітні в НСК Олімпійський відбудеться грандіозна презентація - продовження соціального мультимедійного проекту Переможці 2, в рамках якої буд презентовано новий благодійний випуск журналу «Viva! Переможці».

Телеверсію церемонії «Viva! Найкрасивіші 2016» можна буде побачити 26 березня о 23:30 на телеканалі «1+1».