Популярний український актор та всесвітньо відома спортсменка змагатимуться в програмі «Життя без обману»

Експерт Олексій Душка розповість, як вибрати якісний сир.

Поділитися:

Сьогодні, 26 вересня, о 22.00 в ефірі програми «Життя без обману» на телеканалі 1+1 сім’ї популярного українського актора  Генадія Попенка, який зараз знімається в серіалі «Сувенір із Одеси», та відомої спортсменки, володарки титулу «Найсильніша жінка планети» Ганни  Куркуріної будуть змагатися за холодильник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибирати справжні йогурт, морозиво та кефір: Поради Олексія Душки

Обидві зіркові сім’ї не можуть навіть уявити своє життя без сиру, тому звернулися до Олексія Душки із проханням навчити обирати якісний продукт. У Попенків головні споживачі твердого сиру – маленька донька Богданна та її мама, а сам Генадій вживає лише декілька видів сирів із невеликим вмістом жиру, адже постійно стежить за своєю спортивною формою.

У новому випуску «Життя без обману» Олексій Душка доведе актору, що знежирений сир втрачає всі свої корисні властивості, адже кальцій, який він містить, не засвоюється без жиру. Більшість українців, як і Генадій, думають, що додавши сметану можна виправити ситуацію, проте експерти наполягають, що жири мають міститися саме в сирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирати якісні снеки і не гладшати

А сім’ї трикратної чемпіонки світу з пауерліфтингу Ганни  Куркуріної ведучий програми порадить, як краще обирати вишукані сорти сирів, а також розкаже, із чим краще вони смакують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обирати шоколад та цукерки: Поради Олексія Душки

Хоча в програмі зіркові сім’ї, як завжди, змагаються за холодильник, обидві вважають, що головний подарунок від проекту – це поради від фудексперта Олексія Душки у виборі продуктів.

Як обирати якісний сир, якою має бути упаковка дитячих солодких сирків, яких компонентів не варто боятися у складі твердого сиру, якою має бути жирність у корисного кисломолочного сиру, та чи пройшов лабораторну перевірку твердий сир  вашої улюбленої торгової марки – дивіться сьогодні о 22.00 в програмі «Життя без обману» на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про користь та шкоду чіпсів