Фелікс із "Голосу країни" розповів про запис дебютного альбому

Фелікс із "Голосу країни" розповів про запис дебютного альбому

Після завершення "Голосу країни-5" зірка Фелікса Шиндера ще яскравіше засяяла в рідній Одесі.

Поделиться:

Після завершення "Голосу країни-5" зірка Фелікса Шиндера ще яскравіше засяяла в рідній Одесі. Разом зі колективом екс-підопічний Святослава Вакарчука регулярно виступає для прихильників і активно працює над новим альбомом. Свою дебютну платівку гурт Шиндера планує випустити до Дня Одеси, пише weekend.zone.

"Коли ми почали писати, то зрозуміли, що потрібно буде відсіяти дуже багато пісень. Ми вибирали те, що цікаво нам. Є й "заїжджені", є абсолютно невідомі. Наприклад, на платівці будуть пісні переселенців з єврейських містечок, які не звучали в чистому вигляді ні разу, а тільки хтось переспівував. Виявляється, що людей, які цікавляться, чимало. Деякі навіть допомагали нам розшифровувати з аудіо слова на ідиш, якщо ми щось не могли перекласти. Альбом записуємо в столиці, так як в Одесі не могли знайти студію, яка змогла би нас розмістити", - сказав харизматичний Фелікс. 

Окрім того, зізнався, що попри ширші можливості для розвитку творчості у столиці, до Києва переїжджати не хоче.

"Ми любимо Одесу. Поїхати записувати пісні та виступати - будь ласка. Так, багато творчих кадрів прагнуть потрапити до Києва, до великого міста, де шансів стати популярними значно більше. Можливо, вони мають рацію. Але ця ментальна прірва між Одесою та іншими регіонами для нас має значення", - пояснив Шиндер.

Як Фелікс увірвався у п'ятий сезон "голосу країни" можна згадати просто зараз: