Зірка серіалу Хазяйка Катерина Варченко розповіла про чоловіка та весілля

Акторка Катерина Варченко розповіла Світському життю, як  пройшло її весілля – реальне, а не серіальне.

Акторка Катерина Варченко розповіла Світському життю, як  пройшло її весілля – реальне, а не серіальне.

Нагадаємо, що 15 лютого вийшла 9 серія Хазяйки, в якій Наташа Суворова (героїня Катерини Варченко) переживає важкі часи. Хазяйка зачинила її у психіатричній лікарні, в  якій дівчина змушена проходити через знущання.

В житті Катерини Варченко все гарно. Катерина Осадча дізналася деякі таємниці.

Катю, в один момент з акторки Молодого театру ви перетворилися на телезірку. Зараз ви маєте багато телевізійних проектів, один з них – серіал Хазяйка на каналі 1+1. Не дивлячись на те, що ви така молода, вже маєте чоловіка, він теж сьогодні тут на вернісажі. Як змінилося ваше подружнє життя після того, як ви стали телезіркою. У вас побільшало прихильників? Можливо, чоловік почав ревнувати?

– Насправді, він також актор, йому також пишуть. Нещодавно він відзнявся у проекті 95 кварталу, пародія на Шерлока, він там грає Моріарті. Дуже багато дівчат йому пишуть.

Тому ви ревнуєте?

– Я розумію, що це повинно бути, йому приємно, і мені приємно. Він розуміє, як це – цілуватися в кадрі з іншим, я не з одним чоловіком цілувалася в кадрі. Він розуміє сам процес, акторську кухню. Можливо, десь вглибині душі ревнує, але не показує і я йому дуже за це вдячна. До речі, під час зйомок Хазяйки ми одружилися.

Тобто, ви пішли в свій вихідний і розписалися?

– Ми поставили будильник, я пам'ятаю, на 8 ранку, розпис був о 9. Він одягнув футболку Game over, я – футболку з Мікі Маусом.

Тобто, ви вирішили не робити з цього величезного свята.

– Це була субота, 16 число, а за місяць до цього він мене повів гуляти. Я думала, що буде показувати архітектуру, яку дуже полюбляє, а він привів у РАГС. Ми вирішили, що не будемо робити велике свято, вирішили, що зробимо свято, але з батьками. Може, десь у Львові, або за кордоном. Але поки що для цього збираємо емоції.

Іноді, коли люди розписуються, життя якось змінюється. Якимось чином цей штамп у паспорті змінює ставлення один до одного.

– Досі дуже незвично казати: "чоловік", "дружина". Взагалі, штамп в паспорті – це штамп в паспорті.

Нагадаємо, сьогодні, 16 лютого, в ефірі 1+1 можна буде переглянути 10 серію Хазяйки. 

Більше новин