Перевірте свою логіку та креативний підхід до нестандартних задач: 5 запитань з нового випуску проєкту Клуб 1%, на які треба відповісти за 30 секунд

Тренуємо розум та розвиваємо мислення: перевірте, чи зможете ви відповісти за 30 секунд на 5 запитань з нового випуску проєкту Клуб 1%

Щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна транслюють масштабний проєкт про кмітливість — Клуб 1%. Це гра, яка дозволяє розкрити надможливості людського розуму не лише через академічні знання, а й через когнітивні навички. 

За правилами гри, кожен учасник має відповісти на 20 питань різної складності. Переможцем себе може називати той, хто не тільки відповість на ці питання, а й здолає останній етап — запитання, на яке відповів лише 1% населення України. 

П'ятий випуск Клубу 1% дивував гравців особливо складними питаннями, які, власне, ми для вас і підібрали. Готові перевірити, наскільки ви кмітливі? Випробуйте свої сили та спробуйте дати відповідь на 5 найскладніших питань з п'ятого випуску Клубу 1%.

Зазначимо, у кожному опитуванні правильна відповідь буде позначена зеленим кольором. Якщо вам не вдалось правильно відповісти на запитання, то знайти правильні відповіді ви зможете в кінці цього матеріалу.

Питання №1

Клуб 1%
 

Питання №2

Клуб 1%
 

Питання №3

Клуб 1%
 

Питання №4

Клуб 1%
 

Питання №5

Клуб 1%
 

Правильні відповіді на питання

Порівняйте свої відповіді з правильними та з'ясуйте їх пояснення.

1. Відповідь: 2

Аби побачити кількість облич, потрібно лише перевернути картину на 180 градусів, тобто низом вгору.

2. Відповідь: з третього числа

Якщо прибрати сірник всередині другої вісімки, отримаємо 1+8-0=9.

3. Відповідь: И

Кожна літера відображає якою вона є у назві цифри. О — це перша літера в цифрі ОДИН. В — це друга літера в цифрі ДВА. И — третя літера в цифрі ТРИ. Отже, четверта літера в слові ЧОТИРИ — це теж И.

4. Відповідь: Володимир

Це перелік президентів України у порядку їх перебування при владі.

5. Відповідь: 16

Потрібно враховувати всі можливі варіанти, у тому числі й складати більші прямокутні фігури всередині малюнка, який складається з мініпрямокутників. Таким чином вийде 16 прямокутників з ромашкою всередині.

Дивіться Клуб 1% щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна. Подивитись Клуб 1% також можна на сайті 1plus1 та на офіційному YouTube-каналі проєкту. Підписуйтесь на YouTube-канал Клуб 1%, щоб не пропустити нові випуски.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокачайте свій інтелект: дайте відповідь на 4 найскладніших питання проєкту Клуб 1%

Більше новин