На 1+1 Україна стартує новий масштабний проєкт Клуб 1%: правила інтелектуальної гри, яка не просто вразить, а стане викликом для вашого логічного мислення

Розповідаємо про правила гри нового проєкту Клуб 1%, який стартує вже цієї неділі

22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує новий масштабний проєкт Клуб 1%, який має на меті випробувати можливості людського мозку. Це не просто звичайна інтелектуальна гра, а виклик для вашого логічного мислення та перевірка когнітивних здібностей. 

Клуб 1% вже давно став світовим феноменом і підкорив 11 країн на 3 континентах. А вже цієї осені глядачі 1+1 Україна зможуть її побачити й на власних телеекранах, де 1200 учасників із різних куточків країни та світу, спробують свої сили й перевірять чи вийде в них відповісти на останнє питання та стати переможцем Клубу 1%.

Перевіряти, чи правильно учасники Клубу 1% відповідатимуть на питання, буде ведучий проєкту — Тімур Мірошниченко, який вже відомий глядачам, як ведучий ЖВЛ Представляє на 1+1 Україна. 

1+1 media

Які правила гри Клубу 1%

Клуб 1% — це унікальна гра, в якій ключовим фактором є не знання, а вміння помічати деталі та швидко реагувати на питання на кмітливість.

  • Учасники мають 30 секунд на кожну відповідь, а підказки можуть приховуватись у самих питаннях — це можуть бути літери, цифри, малюнки або навіть порядок слів.
  • Гра складається з 20 питань, кожне з яких з початком гри стає все складнішим. Перше питання — найпростіше, на нього правильно відповіли 95% опитаних українців, а останнє — найважче, яке підкорилося лише 1% населення України. Мета кожного учасника — пройти всі етапи й дати правильну відповідь на це фінальне питання.
  • Кожен учасник починає гру та вже має у своїй скарбничці — 1000 гривень. Ті гравці, які дають неправильну відповідь — вибувають з гри, а їхні кошти переходять у загальний банк.
  • До фіналу зможуть дійти лише найсильніші й той, хто затримається в грі найдовше, отримує можливість відповісти на фінальне питання, а також виграти приз до 100 тисяч гривень.

Учасники під час гри зможуть перевірити логічне мислення, вербальні здібності, просторове сприйняття, швидкість реакції й не тільки. Та якщо раптом в гравців Клубу 1% виникнуть питання протягом гри, запрошений професор бізнес-школи Києво-Могилянської академії Станіслав Под'ячев відповість на них миттєво та пояснить всі нюанси. 

Хто ж стане частиною Клубу 1% і забере головний приз? Вмикайте 1+1 Україна 22 вересня о 21:00 і дізнайтеся, хто доведе, що він кмітливіший за 99% інших українців.

Більше новин