Atlas Weekend 2018: Чим здивує найбільший музичний фестиваль країни

Влаштуйте собі яскравий відпочинок.

Уже сьогодні стартує Atlas Weekend 2018 – головна музична подія не тільки Києва, а й усієї України. Ми легко знайшли мінімум десять причин його відвідати.

Перший безкоштовний день

Сьогодні, 3 липня, у день відкриття Atlas Weekend 2018, вхід на захід буде вільним для усіх – сумно було б не скористатися такою нагодою, тим більше, що навіть київський метрополітен доєднався до весілля і оголосив, що працюватиме на годину довше! Беріть друзів, діточок, батьків, сусідів, колег – і на ВДНГ!

Сьогодні виступить зірка Голосу країни Христина Соловій. Фото: Вікторія Квітка

Закордонні хедлайнери

Найгучніші у лайнапі фестивалю, напевне, культові брити The Chemical Brothers, а ще LP, Benjamine Clementine, Placebo, Tom Odell, Nothing but Thieves, Infected Mushroom, Lost Frequencies, і багато, дуже багато інших. Організатори рекомендують не намагатися встигнути скрізь, а, як і на закордонних фестивалях, вдумливо вивчити лайн-ап і визначитися зі своїми власними фаворитами, щоб отримати від концертів улюблених виконавців максимум задоволення.

Фото: LP, @atlasweekend

Популярні українські виконавці

На фестивалі заявлено безліч українських зірок. Пригадайте будь-яке ім’я, і, думаємо, воно напевне буде у розкладі івенту. У перший, безкоштовний день фестивалю – сьогодні! – хедлайнером стане Олег Вінник, і це, думаємо, найбільша несподіванка Atlas Weekend 2018. Інші імена порадують, але не здивують – це MONATIK, ВВ, ТНМК, Бумбокс, Pianoбой, 5’nizza, Сергій Бабкін, Антитіла, O.Torvald, ДахаБраха, Скай, The Maneken, MOZGI, Друга ріка та інші.

Фото: MONATIK

Молоді українські виконавці

Як і минулого року, Atlas Weekend дає можливість ознайомитись з українською незалежною або нетиражованою музикою. Зверніть увагу на зірку клубів та кумира дівчат-інтелектуалок Луну, на романтичний хуліганський панк від Пошлая Молли, послухайте Vivienne Mort , Fontaliza, Марію Чайковську – нехай невідомі імена вас не бентежать, а стають стимулом до нових музичних вражень.

Безліч DJ-їв

Молоді і імениті, українські і закордонні – якщо ви полюєте на танці просто неба, Atlas Weekend дає вам привід не спати п’ять ночей поспіль.

Декілька сцен

Як і минулого року, активності на Atlas Weekend розосереджено по усій території ВДНГ. Сцени побудовано наче поряд одна з одною, але таким чином, щоб звук з однієї не заважав виступам на інших. Театральна сцена побудована дещо віддалік від музичних. Лекції та майстер-класи проходитимуть у окремому павільоні. Вивчайте карту фестивалю – не загубитесь!

Фото: @atlasweekend

Безкоштовний вхід для дітей до 12 років

Впродовж усього фестивалю дітки до 12 років можуть пройти на його територію безкоштовно! Для дітей на території Atlas Weekend передбачено максимум розваг – є атракціони, дитячі майданчики, навіть зона з аніматорами, де можна залишити дитину під наглядом, поки ви йдете на виступ улюбленого виконавця!

Кемпінг та фудкорт

Організатори запевняють, що цього року кемпінг ще більш комфортабельний і місткий, ніж рік тому. Харчуватися пропонують на фудкорті – там намагалися передбачити будь-які гастрономічні вподобання гостей: є і м’ясні, і вегетаріанські, і десертні, і алкогольні, і національні заклади. Декілька барів від відомих світових алкогольних брендів функціонуватимуть на усій території фесту.

Фото: @atlasweekend

День Школи

7 липня з 14:00 до 17:00 на Galaxy Night Stage пройде День серіалу Школа. Ви матимете можливість поспілкуватися з акторами серіалу та учасниками гурту Антитіла і навіть побачите дещо, що вже встигли відзняти до другого сезону Школи, на який ми усі так чекаємо.

Конференції у 10-му павільйоні та Відеожара

Відеожара на Atlas Weekend триватиме цілих чотири дні – окрім усього, що ви звикли бачити на Відеожарі, додається прем’єра двох релізів від Film.Ua. Хочемо звернути увагу на один з них – фільм Дике поле, знятий за романом Ворошиловград Сергія Жадана.

Loading...

У 10-му павільоні, точніше у розташованому там кінотеатрі Телепорт проходитимуть лекції та конференції на різні теми, що так чи інакше зачіпають сфери медіа, шоу-бізу, піару, діджітал-маркетингу та музичного продюсингу. Обіцяють зустріч із програмним директором британського фестивалю Glastonbury, лекцію від легендарного українського стиліста Лесі Патоки, фотосесію поєднану з майстер-класом від Андрія Кореня та ще багато-багато цікавого. На ці лекції треба реєструватися – форма реєстрації є на сайті Atlas Weekend.

Більше новин