У День Незалежності побачив світ перший фільм про Україну в 360⁰

Традиційно до головного свята країни «1+1» приготував глядачам особливі сюрпризи.

В межах святкової програми канал показав фільм «Моя країна. Прекрасна і незалежна» із мальовничими кадрами українських ландшафтів, який на онлайн-платформі був опублікований в  форматі 360⁰.  Робота сталапідсумком двох сезонів безпрецедентного проекту і охопила найбільш видовищні краєвиди.  

«За задумом локації відповідають  чотирьом стихіям: повітря (вітер), вода (рух), земля (плоди і життя) і вогонь (енергія)», - розповідає арт-директор каналу «1+1» Олексій Рєпік.

А окрім можливості #ПодивитисьНавколо, яку надає інноваційний формат, глядачі зможуть почути, як віє вітер на Говерлі, біжить закарпатський струмок, співають пташки і працює металургічний завод. Знімальна група спеціально записувала відповідні звуки.

«Ранкове сходження на Говерлу під перші промені сонця, екстремальна подорож на водоспад, спуск на автобусі по річці, п’ятидесятиградусна спека на заводі біля печі з розплавленим металом, неймовірна панорама на Джарлигач з маяка... Ми живемо у прекрасній країні і маємо все. Нам тільки потрібно захотіти змінити наше життя на краще»,  - ділиться враженнями від експедиції арт-директору каналу 1+1. 

Нагадаємо, мультимедійний проект «Моя країна. Прекрасна і незалежна» був відзначений премією «Телетріумф-2016» – він став переможцем у номінації «Ефірне промо/промо-кампанія». У другому сезоні глядачі мають змогу не тільки побачити вражаючі кадри, зняті з висоти пташиного польоту, але і самостійно обирати ракурс локації та подивитися на неї у форматі 360° на digital-платформі «Моєї країни». Дякуємо за допомогу у зйомках ТРЦ Gulliver. 

Більше новин