«Вважаю себе сильною жінкою»: зірка серіалу Лікарка за покликанням Анна Саліванчук розповіла про бажання піти на фронт

Анна Саліванчук зізналася, що хотіла б піти на фронт

Сьогодні, 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра надихаючої та драматичної історії Лікарка за покликанням, заснованої на історії життя Охматдиту в перші 50 днів повномасштабного вторгнення.

Одну з ролей у серіалі виконала українська актриса Анна Саліванчук. Напередодні прем'єри вона дала інтерв'ю Корротко про, в якому розповіла про свою героїню - бізнесвумен Анну, яка втратила все після того, як її будинок зруйнувала російська ракета.

«Мою героїню звуть Ганна, вона - бізнес-леді, яка до війни мала все. Але починається війна. Ракета зруйнувала її будинок, згоріли всі документи, гроші. Ганна лишається ні з чим. Її найкраща подруга – головний лікар лікарні, яку грає Вікторія Литвиненко. Донька теж працює в цій лікарні. І моя героїня йде працювати в лікарню на кухню куховаркою, щоб хоч якось допомогти під час війни, бо рук не вистачало. Ганна, не дивлячись на те, що була багатою жінкою, хороша душею, вона не боїться ніякої роботи», - розповіла Саліванчук.

1+1 Україна

Актриса зізнається, що в цьому схожа на свою героїню, адже не боїться жодної роботи.

«Ніколи не замислювалася над цим, бо можу працювати в дуже багатьох сферах. Я багато чого вмію робити і не боюся ніякої роботи. Знаю, що без грошей не залишуся. Я не виїжджала з країни увесь цей час, але якби довелося, могла б працювати візажистом, перукаркою, манікюрницею, кухаркою, в ресторані готувати, вчителем акторської майстерності, вокалу, танців… У мене навиків дуже багато. Я не розгублюся в будь-якій ситуації. Завжди знайду собі роботу і зможу прогодувати своїх дітей», - зізнається вона.

Саліванчук також зазначила, що хотіла б стати військовослужбовицею, але поки не може піти воювати, бо виховує двох синів.

«Вважаю себе досить сильною жінкою, яка насправді не хоче бути сильною. А це якраз про наших військових дівчат. Якби у мене не було дітей, я б, напевно, вже була на фронті. Мені здається, я б могла піти воювати, я б хотіла цього. Але я відповідальна за своїх маленьких синів», - каже вона.

Не пропустіть прем'єру нового серіалу Лікарка за покликанням вже сьогодні о 20:00 на 1+1 Україна!

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомтесь з персонажами серіалу Лікарка за покликанням: кого зіграли Вікторія Литвиненко, Сергій Стрельніков, Олександр Печериця, Анна Саліванчук та інші

Більше новин