«Вона виховала не хорошу людину»: Анна Саліванчук розповіла про свою героїню у серіалі Лікарка за покликанням та пояснила її вчинки

Анна Саліванчук пояснила, чому її героїня у серіалі Лікарка за покликанням прикриває жахливі вчинки доньки

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна виходить надихаюча і драматична історія Лікарка за покликанням.

Український серіал, заснований на історії життя Охматдиту в перші 50 днів повномасштабного вторгнення, розповідає про життя талановитої лікарки Марини Бондар, яка під час сімейної кризи вирішує залишитися в Україні та працювати в лікарні на тлі повномасштабного російського вторгнення. Незважаючи на особисті драми та складні умови, вона разом із колегами самовіддано рятує життя пацієнтів.

Українська акторка Анна Саліванчук виконала в серіалі роль Ганни, до будинку якої потрапляє російська ракета і позбавляє її всього. Вона влаштовується на роботу в лікарню куховаркою і водночас стикається з особистою драмою, коли несподівано розуміє, що її донька Аліна виросла поганою людиною, яка робить жахливі вчинки. В ексклюзивному інтерв'ю сайту 1plus1 Саліванчук розповіла про свого персонажа і про те, чому, на її думку, глядачі повинні співчувати їй.

«Вона не поганий персонаж. Вона просто допомагає іноді прикривати погані вчинки своєї дочки. Я думаю, що їй будуть співчувати, особливо мами дорослих дітей або підлітків, які їх не поважають, вони будуть розуміти мого персонажа», - зазначила актриса.

1+1 Україна

Саліванчук додала, що історія її героїні в Лікарці за покликанням є нагадуванням про те, що мамам не можна забувати про себе і своє життя, адже розчиняючись у дитині, є ризик виховати егоїстичну людину.

«Моя Анна дуже схожа на мене»

«Моя Анна дуже схожа на мене. Вона все своє життя присвятила своїй доньці. Обираючи тільки доньку і бізнес, у неї дуже довгий час, 20 років, поки вона виховувала дитину, не було чоловіків. Її образив чоловік, від якого вона завагітніла Аліною. Вона дуже любила свою доньку і все своє життя присвятила їй. А донька виросла погано вихованою. І це меседж для мам, які своє життя віддають своїм дітям. Не робіть таких помилок, тому що ви можете виховати не дуже хорошу людину, адже ви настільки старалися, що вона виросла егоїсткою», - пояснює акторка.

Вона підкреслила, що її героїня усвідомлює свої помилки лише тоді, коли донька стає дорослою.

«Я хочу донести мамам, які самі виховують дітей, щоб вони не забували про себе»

«Анна це розуміє тільки, коли Аліні вже 20 років, і це жахливо. І вона про це говорить, звертаючись до самої себе, адже моя героїня присвятила їй усе своє життя, а вона робить такі жахливі вчинки. Я хочу донести мамам, які стали самотніми і самі виховують дітей, щоб вони не забували про себе і не закривалися від світу і від людей. Потрібно іноді думати і про себе, а не тільки про своїх дітей. Діти щасливі, коли мама щаслива», - зазначила актриса.

Саліванчук також пояснила, що лише коли її героїня втрачає все, вона починає хотіти жити. За словами акторки, вона не змогла стримати сліз на зйомках сцени, коли в будинок Анни влучає російська ракета.

«І саме в той момент, коли вона втрачає все, вона починає хотіти жити! »

«Другий меседж – війна. Мій персонаж була дуже заможною, у неї був бізнес, машина, нерухомість, але одного дня ракета прилетіла в будинок, і вона залишилася без нічого. І вона йде працювати в лікарню куховаркою. І саме в той момент, коли вона втрачає все, вона починає хотіти жити! І розуміє, що життя триває. Коли в неї було все, вона була закрита від світу... Коли ми знімали сцену, коли ракета прилітає до її будинку, я ридала, тому що там реально жили люди, там були дитячі речі… Там прекрасний будинок, де нічого не прибрали, він так і стоїть. І це жах», - зізнається вона.

1+1 Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вважаю себе сильною жінкою»: зірка серіалу Лікарка за покликанням Анна Саліванчук розповіла про бажання піти на фронт

Зазначимо, нова історія на 1+1 Україна є присвятою українським лікарям. До роботи над сценарієм були залучені лікарі з Охматдиту, щоб достовірно передати медичні кейси. Під час зйомок медичних сцен на майданчику також постійно знаходився консультант. Після перегляду перших двох епізодів, лікарі відзначили, що команді вдалося точно передати реалії життя медиків. У серіалі показані не лише професійні виклики, а й звичайне життя лікарів за межами лікарні.

Дивіться Лікарку за покликанням з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна! Подивитись серіал також можна онлайн на платформі кіно та телебачення Київстар ТВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дитинство у Фастові, спільні зйомки з чоловіком та виховання двох дітей: що відомо про зірку нового серіалу Лікарка за покликанням Вікторію Литвиненко

Більше новин