«Вона буде з військовим»: у Мережі обговорюють особисті драми головних героїв серіалу Лікарка за покликанням та чи наважиться Марина Бондар на розлучення з чоловіком

Лікарка за покликанням: у Мережі обговорюють, чи Марина наважиться на розлучення з чоловіком і як розгортатимуться особисті драми героїв

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна виходить надихаюча та драматична історія Лікарка за покликанням.

Український серіал, заснований на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення, розповідає про життя талановитої лікарки Марини Бондар, яка під час сімейної кризи вирішує залишитись в Україні та працювати у лікарні на тлі повномасштабного російського вторгнення. Незважаючи на особисті драми та складні умови, вона разом із колегами самовіддано рятує життя пацієнтів.

У соцмережах глядачі обговорюють особисті драми головних героїв серіалу Лікарка за покликанням. Зокрема, користувачі Мережі діляться враженнями від перегляду нових серій, а також обговорюють, чи наважиться головна героїня Марина Бондар на розлучення з чоловіком після зради.

«Так. Вона буде з військовим», «Чудовий серіал! Один з найкращих», «Здається, кохання між ними не померло і вони будуть разом», «Я вважаю, що не будуть разом», «Так, розлучаться», «Ой, там такі події будуть, що не до розлучення їм буде», «Не люблю, коли чоловік зраджує дружині», «Точно розлучаться», «Не зважиться Марина на розлучення, це її чоловік, і по життю і по фільму! Гарна пара, чудові актори. Є бажання дивитися серіал!», «Цікаво, що буде з Аліною. Її треба звільнити», «Ну й закрутили сюжет», – пишуть у соцмережах.

Нагадаємо, подружню пару в серіалі Лікарка за покликанням втілила пара акторів у реальному житті – Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельников. Раніше в інтерв'ю вони відверто розповідали про ревнощі та про те, як спільна робота над серіалом вплинула на їхні стосунки у реальному житті.

1+1 Украина

Зазначимо, нова історія на 1+1 Україна є присвятою українським лікарям. До роботи над сценарієм було залучено лікарів з Охматдиту, щоб достовірно відтворити медичні кейси. Під час зйомок медичних сцен на майданчику також знаходився консультант. Після перегляду перших двох епізодів лікарі зазначили, що команді вдалося точно передати реалії життя медиків. У серіалі показані не лише професійні виклики, а й звичайне життя лікарів.

Дивіться Лікарку за покликанням з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна! Подивитись серіал також можна онлайн на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Більше новин