«Не можу до цього ставитись спокійно»: зірка Лікарки за покликанням Сергій Стрельніков зізнався, чи ревнує дружину

Зірка нової надихаючої та драматичної історії Лікарка за покликанням, український актор Сергій Стрельніков відверто розповів про стосунки з дружиною, актрисою Вікторією Литвиненко.

14 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна відбудеться прем'єра серіалу Лікарка за покликанням, заснованого на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення. Сергій Стрельніков та Вікторія Литвиненко разом знялися у серіалі, де зіграли подружню пару.

В інтерв'ю Viva! Стрельніков поділився історією їхніх стосунків. Пара знайома ще зі студентських років, але на той час актори мало спілкувалися. Роман акторів розпочався на знімальному майданчику одного із серіалів. За словами Стрельнікова, до того, як вони почали працювати разом і стали парою, він якийсь час був самотнім і не думав про стосунки.

«Це був мій свідомий вибір. Чекав ту саму, єдину. Коли побачив Вікторію, зрозумів — ось вона! А коли познайомився ближче, пересвідчився, що це моя жінка», - зізнається він.

Стрельніков також чесно зізнався, чи ревнує свою дружину. Він згадав випадок, коли Литвиненко подарували величезний букет троянд:

«Якщо я розумію, що моя дружина може подобатися іншим чоловікам, бо Вікторія дуже красива, я не можу до цього ставитися дуже спокійно. Тому так, звісно, що я ревнивий...Коли подарували троянди, то, пам’ятаю, що нервувався сильно з цього приводу. Приходжу додому і бачу великий букет троянд. Троянд рівно стільки, скільки їй років. І я причепився до дружини – звідки в тебе ці троянди? Пам’ятаю, як завівся через це. В свою чергу я намагаюся своїй дружині не давати приводу ревнувати», - повідомив актор.

Не пропустіть з 14 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна надихаючу та драматичну історію Лікарка за покликанням із Сергієм Стрельніковим та Вікторією Литвиненко у головних ролях. У новому серіалі пара зіграє подружню пару на межі розлучення.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про ревнощі та спільну роботу в Лікарці за покликанням: акторське подружжя Сергій Стрельніков та Вікторія Литвиненко дало перше спільне велике інтервʼю та показали сина

Більше новин