Керувати родиною чи бізнесом: у новому випуску Міняю жінку мама-підприємниця та мама в декреті шукатимуть баланс для своїх сімей

У новому випуску 16 сезону Міняю жінку на глядачів чекає захопливий обмін досвідом між двома мамами з різними життєвими ролями.

Щоп'ятниці о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. У новому випуску дві різні мами шукатимуть баланс для своїх сімей.

Глядачі побачать захопливий обмін досвідом між двома мамами з різними життєвими ролями. Одна з героїнь — мама в декреті, що присвячує час догляду за дітьми та веденню домашнього господарства. Інша — мама-підприємниця, що щодня ухвалює важливі рішення. Їхній обмін покаже, наскільки різними можуть бути підходи до виховання дітей та організації сімейного побуту.

Чи існує життя за межами декрету та чи можливо поєднувати сімʼю та бізнес? Дивіться новий випуск, щоб дізнатися, як мами шукатимуть баланс між родиною та роботою, і чи зможуть вони адаптуватися до нових ролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Складно жити реаліями іншої родини»: учасниця нового випуску Міняю жінку Вікторія розповіла про стосунки з чоловіком та як вмовила його на участь у реаліті-шоу
 

Більше новин