Учасниця нового випуску Міняю жінку Світлана відверто розповіла, що змінилося у житті після участі у реаліті та чи спілкується із сім'єю, з якою стався обмін

Міняю жінку: Світлана Михальчук розповіла, як вмовила чоловіка на участь у реаліті та чи підтримує стосунки з родиною Олени Янченко

Щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У новому випуску, який вийшов 4 жовтня, сім'ями обмінялися мами з кардинально різним підходом до виховання дітей, способу життя та фінансів. Мама Альона Янченко, яка працює вчителькою у школі, спробувала встановити свої правила у сім'ї та змінити підхід до виховання підлітка. У свою чергу, ліберальна мама Світлана Михальчук влаштувала в сім'ї, з якою обмінялася життям, «чарівний хаос».

В інтерв'ю сайту 1plus1 Світлана поділилася, як змінилося її життя після участі в реаліті, а також розповіла, чи підтримує стосунки з родиною Альони після закінчення зйомок.

Як ви вмовили чоловіка на участь у реаліті?

– Коли я заповнила анкету на сайті, то навіть не сподівалася, що мене помітять. Але коли мені написали і призначили розмову в зумі, я зрозуміла, що, швидше за все, пройду кастинг. Чоловіку зізналася не одразу. Після довгої розмови та численних пояснень, що для мене це дуже важливо, він нарешті дав згоду на участь у проєкті і сказав: «Роблю це виключно тому, що люблю тебе».

happy_and_lam/Instagram

Що ви особисто винесли для себе з участі у реаліті-шоу Міняю жінку?

- Після участі у проєкті моє ставлення до сім'ї змінилося кардинально. Я почала ще більше любити свого сина, адже він заслуговує на безумовну любов. До чоловіка ставлюся тепер з ще більшою ніжністю та турботою, бо насправді зрозуміла, як багато він для мене робить. Висновок зробила, що ми живемо правильно.

Як змінилися ваші стосунки у сім'ї після зйомок?

- Ставлення чоловіка до мене також змінилося. Оскільки я тепер працюю на додатковій роботі, мій коханий Саша почав приділяти час побуту, щоправда, частково. Він може іноді приготувати вечерю. А ще він двічі закинув своє прання у пральну машину (сміється).

happy_and_lam/Instagram

Чого ви хотіли навчити маму, з якою обмінялися сім'ями? І, на вашу думку, чи вдалося це вам?

- Нову маму хотіла навчити довіряти своїй дитині. Я сама була «в шкурі Маші», і чітко пам'ятаю, наскільки боляче і прикро мені було від того, що мене не сприймають, як особистість, що мені не довіряють. Судячи з поведінки Альони, я розумію тільки одне – вона у своїх поглядах невиправна. Навряд чи вона винесла урок завдяки мені, оскільки навчати і давати уроки звикла вона.

Чи підтримуєте ви відносини із сім'єю, з якою обмінялися життям? Чи спілкуєтеся з Машею?

- Відносини з сім'єю ми не підтримуємо, але з Машею я періодично спілкуюсь. Після закінчення проєкту ми спілкувалися частіше, але зараз лише час від часу.

happy_and_lam/Instagram

Що було найскладнішим чи найнесподіванішим під час зйомок?

- Найскладніше було не нашкодити Маші. Я розуміла, що вона дівчинка - підліток, яку тримають під пильним наглядом. Хотіла донести їй, що в неї все попереду – прогулянки, розваги та стосунки. Хотіла її застерегти від дорослого життя, а водночас хотілося дати їй свободу вибору. І знаєте, що? Коли я дозволила їй гуляти довше, ніж зазвичай, Маша прийшла додому вчасно. Вона дуже хороша і свідома, відповідальна та ввічлива. Сподіваюся, що моя поява у її житті – не просто участь у проєкті. Сподіваюся, що вона теж зробила певні висновки, і не рватиметься у доросле життя так, як це робила я.

Я говорю про це щиро. Можливо, не варто було розкривати свою душу на цілу країну, але інакше я не можу, оскільки в мені досі живе дівчинка-підліток. Мене досі тригерить надмірний контроль та прояви диктаторства.

Дивіться нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я полюбила себе»: учасниця Міняю жінку Світлана Новікова розповіла про життя після участі у реаліті та як змінилися їхні стосунки з чоловіком

Більше новин